Belivuk i Miljković negirali ubistva Mihajlovića i Mitića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2022, 14:48

Belivuk i Miljković negirali ubistva Mihajlovića i Mitića

U Tužilaštvu za organizovani kriminal danas su optuženi za organizovanje kriminalne grupe Veljko Belivuk i Marko Miljković saslušani zbog sumnje da su 1. aprila 2019. godine učestvovali u ubistvu Gorana Mihajlovića i Nikole Mitića.

Pored njih ispitani su i Vlade Draganić i Miloš Budimir i svi su negirali da su izvršili ova teška ubistva, rekao je novinarima nakon saslušanja njihov branilac Dejan Lazarević ispred Specijalnog suda.

Oni su saslušani u okviru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nove istrage koja je pokrenuta prošle sedmice zbog ovog sedmog ubistva za koje se terete zajedno sa još trojicom članova njihove organizovane kriminalne grupe, potvrđeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Istraga je pokrenuta i protiv Nikole Spasojevića, koji nije danas ispitan.

Naredba o sprovođenju istrage protiv njih doneta je 1. februara 2022. zbog krivicnog dela teško ubistvo, saopštilo je tužilaštvo.

Goran Mihajlović je do skoro vodio kao nestao, od aprila 2019. godine.

U trenutku nestanka imao je nepune 22 godine.

Belivuk i ostali već su otuženi za pet ubistava, Aleksandra Gligorijevića Pukija, Gorana Veličkovića Goksija, Lazara Vukićevića, Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje.

Za šesto ubistvo Nikole Mitića se vodi istraga od oktobra, a ovom spisku sada je pridodato ubistvo Mihajlovića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

ZAVRŠENO SASLUŠANJE BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Osumnjičeni za ubistvo Goksija, ali i još pet SVIREPIH zločina

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022

Belivuk i ostali već su otuženi za pet ubistava, Aleksandra Gligorijevića Pukija, Gorana Velickovića Goksija, Lazara Vukićevića, Zdravka Radojevica i Milana Ljepoje...U Tužilaštvu za organizovani kriminal danas su optuženi za organizovanje kriminalne grupe Veljko Belivuk i Marko Miljković...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.