BRUTALNA LIKVIDACIJA U JOHANESBURGU: Beograđanin ubijen na motoru

Izvor: Večernje novosti, 19.Mar.2019, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUTALNA LIKVIDACIJA U JOHANESBURGU: Beograđanin ubijen na motoru

Nastavljena serija brutalnih likvidacija Srba u Južnoafričkoj republici. Izrešetala ga dvojica napadača. Motiv zločina još nije poznat JUGOSLAV S. (51) iz Beograda, kako nezvanično saznaju "Novosti", ubijen je u Johanesburgu u Južnoafričkoj Republici u subotu pre podne. Prema poslednjim informacijama iz istrage, kako prenose tamošnji mediji, motivi ove sačekuše i dalje nisu poznati. Dvojica napadača su osumnjičena da su izletela iz automobila i izrešetala žrtvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << koja je u tom trenutku upravljala motorom. Ubistvo se dogodilo oko 10.30 ujutru u Rudepurtu, delu Johanesburga. Prema rečima svedoka, iz automobila su izašla dvojica muškaraca obučena u crno, sa rukavicama i naočarima. - Čuo sam šest hitaca. Jedan čovek je pucao u drugog, kada se ovaj srušio. Potom je napadač seo u kola, a iz njih je izašao drugi, koji je nastavio da rešeta osobu na zemlji - ispričao je očevidac za "Njuz24", koji nije želeo da otkriva identitet plašeći se odmazde. PROČITAJTE I: MAFIJAŠKA LIKVIDACIJA: Ubijen brat mafijaša saradnika policije u Pezaru Na ulici je u tom trenutku bilo više ljudi, a jedan prolaznik je navodno slikao automobil kojim su se ubice odvezle. Nakon što je primetio da ih fotografiše, napadač mu je pokazao - srednji prst. Ekipa Hitne pomoći je stigla posle desetak minuta, ali Jugoslavu S. nije bilo spasa. Intenzivno se traga za osumnjičenima, a mediji spekulišu da je reč o četvorici organizatora ove likvidacije.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbin na motoru ubijen u sačekuši u Južnoj Africi

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Mar.2019

JOHANESBURG - Jugoslav S. (51) iz Beograda ubijen je u Johanesburgu u Južnoj Africi u subotu prije podne.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Mediji: Jugoslav Smiljkić ubijen u Johanesburgu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Mar.2019

Jugoslav Smiljkić (51) iz Beograda ubijen je u subotu u klasičnoj mafijaškoj sačekuši u Johanezburgu u Južnoafričkoj Republici (JAR)! Policija, koja traga za napadačima, veruje da je reč o nastavku kriminalnih obračuna, s obzirom na to da je Smiljkić ubijen po identičnom scenariju kao i Milan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.