Izvor: Blic, 07.Avg.2022, 08:14

STRAVIČNA NESREĆA U KALUĐERICI Tinejdžer "golfom" udario u betonski stub

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se rano jutros u beogradskom naselju Kaluđerica kada je maloletnik (17) pri velikoj brzini udario u betonski stub pored puta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"BLIC" SAZNAJE! Poznato stanje maloletnika iz Kaluđerice koji se rano jutros zakucao u BETONSKI STUB

Izvor: Blic, 07.Avg.2022

Maloletnik (17) koji se jutros automobilo zakucao u betonsku stub u beogradskom naselju Kaluđerica, nalazi se u Urgentnom centru, i toku je dijagnostika, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

"OD GOLFA NIJE OSTALO NIŠTA, KOLA UNIŠTENA I ZGUŽVANA" Detalji nesreće u Kaluđerici: Maloletnik jedva izvukao živu glavu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2022, 07:32

Tinejdžer je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče u ranim jutarnjim satima u beogradskom naselju Kaluđerica, kada se svojim "golfom 4" zakucao u betonsku banderu, a potom od siline udarca završio u komšijskom dvorištu...Kako se saznaje, nesrećni mladić imao je probnu dozvolu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.