JEZIVA SAOBRAĆAJKA: Automobil završio na krovu, povređeni maturanti (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 18.Maj.2018, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA SAOBRAĆAJKA: Automobil završio na krovu, povređeni maturanti (VIDEO)

Sirene odzvanjale gradom!

Dvojica tinejdžera povređena su danas oko 14.20 časova kada je u Fruškogorskoj ulici na Limanu kod broja 29 automobil izleteo sa puta i prevrnuo se na krov.

Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać kaže da su povrede zadobila dvojica 19-godišnjaka.

Jedan momak je zadobio kontuzione povrede glave, grudnog koša i vrata, a drugi povrede leđa. Obojica su prebačena u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodina na dodatne preglede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << />
Trojica osumnjičena za nezakonitu seču drveta u Košutnjaku!

Prema nezvaničnim informacijama, sudar se dogodio kada je vozač sivog Citroena koji se kretao Fruškogorskom ulicom izgubio kontrolu nad vozilom, izleteo sa puta i potom se prevrnuo na krov.

Povređenima su odmah pomogli prolaznici, a za sada nije poznato zbog čega je vozač izgubio kontrolu.

Od svedoka se može čuti i da su se maturanti koji su bili u automobilu vraćali iz centra gde su učestvovali na tradicionalnom kvadrilu - plesu za maturante.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.