Automobil uleteo u baštu restorana, tri osobe povređene

Izvor: RTS, 08.Okt.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobil uleteo u baštu restorana, tri osobe povređene

Tri osobe su lakše povređene kada je automobil uleteo u baštu restorana brze hrane u Francuskoj ulici u Beogradu. Od siline udarca, palo je drvo koje je oštetilo nekoliko parkiranih automobila.
Udes se dogodio oko 14 časova u restoranu "Indeks haus" na Dorćolu.

Iz Hitne pomoći je rečeno da su dve devojke lakše povređene i da su prevezene u Urgentni centar. RTS saznaje da je povređena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << još jedna osoba, kojoj nije bila potrebna medicinska pomoć.
Drvo je palo i oštetilo tri automobila. Saobraćaj u Francuskoj ulici se obavlja otežano, s obzirom na to da se oboreno drvo nalazi na kolovozu u smeru ka Trgu republike.
Ekipa "Gradskog zelenila" je stigla na mesto nezgode i čeka da policija završi uviđaj kako bi uklonila oboreno drvo.
Reporter RTS-a na licu mesta saznaje da je sivog "opela", koji je uleteo u baštu restorana i oborio drvo, vozio mladić star oko 20 godina, a u vozilu je bila i jedna devojka.
Očevici kažu da je automobil iz Ulice cara Dušana skrenuo u Francusku ulicu, gde mu je u susret naišao kombi. Kako bi izbegao udes, naglo je skrenuo desno i udario u baštu restorana i u drvo koje je palo na kolovoz i oštetilo dva parkirana automobila.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autom uletio u baštu restorana, tri osobe povrijeđene

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Okt.2019

BEOGRAD - Tri osobe su lakše povrijeđene kada je automobil uletio u baštu restorana brze hrane u Francuskoj ulici u Beogradu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.