Akcija u Novom Sadu – zaplenjeno 20 kilograma narkotika, ručne bombe, puška

Izvor: RTS, 17.Maj.2018, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija u Novom Sadu – zaplenjeno 20 kilograma narkotika, ručne bombe, puška

Šest osoba uhapšeno u akciji novosadske policije, u kojoj je zaplenjeno više od 20 kilograma narkotika i deset ručnih bombi.
Pretresom stanova, na četiri lokacije, policija je pronašla 16,2 kilograma marihuane, 4,5 kilograma ekstazija, ručne bombe M-75 i M-52, lovačku pušku, kao i opremu za uzgajanje marihuane u veštačkim uslovima.

Uhapšeno je šestoro Novosađana – M. L. (21), J. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << L. (27), D. M. (45), D. M. (21) i dvojica maloletnika, saopštila je policija.
Oni su osumnjičeni za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.
Svi će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti dovedeni na saslušanje nadležnim pravosudnim organima, navodi se u saopštenju MUP-a.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Uhapšeno šest Novosađana, zaplenjeno 20 kilograma droge i 10 bombi

Izvor: Radio 021, 17.Maj.2018

Šestoro Novosađana uhapšeno je u akciji policije u kojoj je zaplenjeno više od 20 kilograma narkotika i 10 ručnih bombi...Pretresom stanova na četiri lokacije, policija je pronašla 16 kilograma marihuane, 4,5 kilograma ekstazija, ručne bombe M75 i M52, lovačku pušku, kao i opremu za uzgajanje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.