Izvor: RTS, 15.Feb.2022, 14:53

Akcija policije u Pančevu – zaplenjeni automobili, droga, oružje, uhapšena jedna osoba

Policija je jutros na teritoriji Pančeva sprovela koordiniranu akciju usmerenu na suzbijanje nasilnog kriminaliteta u kojoj su učestvovali pripadnici Policijske uprave Pančevo, Žandarmerije i Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa pančevačkim Osnovnim i Višim javnim tužilaštvom.
Policija je u sklopu akcije, zbog postojanja osnova sumnje da je u noći, 14. februara, bacio ručnu bombu na jedan ugostiteljski objekat u Pančevu uhapsila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << S. B. (1989), kome je određeno zadržavanje do 48 sati.

Tom prilikom pričinjena je materijalna šteta na većem broju parkiranih vozila.
U akciji koja je jutros sprovedena na teritoriji Pančeva, prilikom pretresa više lokacija, policija je oduzela osam automobila, 11.680 evra i 250.500 dinara, tri pancira, devet mobilnih telefona, dve bejzbol palice, malokalibarsku pušku, revolver i vazdušnu pušku.
Takođe, zaplenjeno je 165 grama marihuane i manja količina MDMA, kao i dve vagice za precizno merenje.
U garaži u Pančevu pronađena je veća količina kutija parfema zaštićenih robnih marki "lakost", "bulgari" i "versače".

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je obišao policijske službenike koji su učestvovali u akciji rekao je da Srbija nije i neće biti pogodno tlo za kriminalce.
"Staćemo na put svim onima koji i pomisle da mogu da ugrožavaju bezbednost naših građana i nećemo dozvoliti bandama da divljaju nijednim gradom, mestom, ulicom, naše voljene Srbije", poručio je Vulin, koji je održao sastanak sa rukovodiocima Policijske uprave u Pančevu.
Istakao je da policija neće odustati od te borbe i da će kriminalci u Srbiji uvek i na svakom mestu biti kontrolisani i naglasio da će se ovakve akcije nastaviti.
"Na svakom mestu kriminalcima ćemo i ovakvim akcijama snažno poručiti da su nepoželjni i da naša zemlja nije tlo na kojem će im biti dozvoljeno da upravljaju budućnošću naše dece. To je naša dužnost i obaveza", rekao je Vulin.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FOTO, VIDEO: Velika akcija policije i žandarmerije u Pančevu, zaplenili automobile, drogu, oružje...

Izvor: Radio 021, 15.Feb.2022

Pančevačka policija, žandarmerija i kriminalistička policija danas su u Pančevu uhapsili S. B. (33) i odredili mu zadržavanje do 48 sati.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.