Akcija policije: Uhapšene dve osobe osumnjičene za pokušaj ubistva

Izvor: BKTV News, 17.Jul.2017, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija policije: Uhapšene dve osobe osumnjičene za pokušaj ubistva

U dve odvojene akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, rasvetlili su dva ubistva u pokušaju i uhapsili dve osobe osumnjičene da su počinile ta dela, saopštio je MUP.

Uhapšena je i jedna osoba osumnjičena za neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, navodi se u saopštenju.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su M.S.(22), zbog postojanja osnova sumnje da je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u jednom ugostiteljskom objektu u Sremskoj Mitrovici, nakon kraće rasprave nasrnuo na dvadesetdvogodišnjeg mladića i ubo ga nožem u grudi.

Teško povređeni mladić je hospitalizovan u sremskomitrovačkoj bolnici.

Horor u Čačku: U napuštenoj kući pronađeno telo žene

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

U drugoj akciji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, u saradnji sa Žandarmerijom, uhapsili su L.S.(1993) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju, razbojništvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je L.S. 16. jula ove godine, u diskoteci, u Vranju, iz krateža koji je nelegalno posedovao, ispalio hitac u tridesetjednogodišnjeg muškarca, koji je zadobio teške telesne povrede.

Policijska akcija "Ares": Uhapšen momak srpske pevačice! (FOTO, VIDEO)

Nakon toga osumnjičeni je sa Ž.Ð. (1999), koji je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, i sa još jednim maloletnim licem pobegao taksi vozilom.

Tokom vožnje L. S. je, kako se sumnja, od vozača taksija, uz pretnju puškom, oduzeo 6.000 dinara i ličnu kartu.

Osumnjičenima L.S. i Ž.Ð. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu u zakonskom roku biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Vranju, dok će protiv maloletnice zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela, po nalogu tužilaštva, biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Hapšenja zbog pokušaja ubistva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2017

U dve odvojene akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, rasvetlili su dva ubistva u pokušaju i uhapsili dve osobe osumnjičene da su počinile ta dela, saopštio je MUP..Uhapšena je i jedna osoba osumnjičena za neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca i pomoć učiniocu posle izvršenog...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.