Akcija beogradske policije: Filmsko hapšenje trojice mladića, rasturali drogu i oružje (FOTO/VIDEO)

Izvor: BKTV News, 22.Apr.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija beogradske policije: Filmsko hapšenje trojice mladića, rasturali drogu i oružje (FOTO/VIDEO)

Beogradska policija uhapsila je tri osobe i zaplenila 1.100 grama marihuane, 800 grama heroina, 90 grama smese paracetamola i kofeina, elektronske vagice za precizno merenje narkotika, dva pištolja sa municijom.

Ukupna vrednost zaplenjene robe procenjuje se na 2,6 miliona dinara.

Foto: MUP

Prilikom hapšenja A. D. (34), R. Dž. (32) i L. M. (29), policija je na ulici pronašla paketić sa 100,15 grama heroina, za koji se sumnja da je jedan od njih bacio. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Kod R.Dž. je pronađena električna vagica sa tragovima ove droge, a kod kod L.M. manja količina marihuane, navodi se u policijskom saopštenju.

Foto: MUP

Policija zaplenila narkotike vredne 62 miliona dinara, uhapšeno devet osoba (FOTO, VIDEO)

Policija je, potom, na jednom auto placu na Zrenjaninskom putu, u upravnoj i pomoćnoj prostoriji pronašla četiri paketa sa oko 700 grama heroina, staklenu teglu, plastični balon i pet kesica sa 1.100 grama marihuane, oko 90 grama smese paracetamola i kofeina, dve električne vagice za precizno merenje sa tragovima heroina, kao i dva pištolja sa četiri komada municije.

Foto: MUP

Trojica mladića, osumnjičenih za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, biće uz krivičnu prijavu sprovedena nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

VELIKA AKCIJA SRPSKE POLICIJE: Upali na auto-plac, našli drogu i oružje. Troje uhapšeno! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Apr.2017

Policija je u Beogradu zaplenili 1.100 grama marihuane, 800 grama heroina, 90 grama smese paracetamola i kofeina, elektronske vagice za precizno merenje narkotika, dva pištolja sa municijom i tom prilikom je uhapsila tri osobe...Uhapšeni su osumnjičeni za krivična dela neovlašćena proizvodnja...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.