AUTOMOBIL SE “ZAKUCAO” U BANDERU: Vozač teško povređen, naselje ostalo bez struje

Izvor: Večernje novosti, 13.Okt.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AUTOMOBIL SE “ZAKUCAO” U BANDERU: Vozač teško povređen, naselje ostalo bez struje

U saobraćajnoj nezgodi koja se u subotu uveče dogodila u jednoj od najprometnijih niških ulica, Dušana Popovića, teško je povređen vozač U saobraćajnoj nezgodi koja se u subotu uveče dogodila u jednoj od najprometnijih niških ulica, Dušana Popovića, teško je povređen vozač. Naime, do nesreće je došlo kada je vozilo krećući se velikom brzinom, udarilo u bandru. Od siline udarca bandera je oborena, a strujni vodovi pokidani, pa je naselje ostalo bez struje.PROČITAJTE JOŠ: TEŠKA NESREĆA KOD UBA: Muškarac vozilom sleteo s puta, stradao na mestuVozač je hitno transportovan u niški KC.Foto: A.Z.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

VELIKOM BRZINOM UDARIO U BANDERU Mladić pukom srećom preživeo, niško naselje ostalo bez struje

Izvor: Blic, 13.Okt.2019

Mladić (29) iz Niša, u noći između subote i nedelje u 2.53 časova udario je "audijem" u banderu i iščupao je, a od siline udarca odbio se i udario u ogradu, a zatim u još jedno parkirano vozilo. U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u ulici Dušana Popovića u Nišu, mladić je pukom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.