AP Vojvodina raspisala pet konkursa i ponudila milijardu dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2020, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AP Vojvodina raspisala pet konkursa i ponudila milijardu dinara

Za komasacije, uklanjanje divljih deponija, vodne i objekte fekalne kanalizacije, atarske puteve i radove na kanalskoj mreži pokrajina Vojvodina je preko pet javnih konkursa ponudila sufinansiranje vredno ukupno više od milijardu dinara.

Za sufinansiranje izgradnje, sanacije i rekonstrukcije vodnih objekata u javnoj svojini i objekata fekalne kanalizacije ukupno je preko konkursa ponuđeno 453 miliona dinara, od čega je 363 miliona dinara za vodne objekte.

Preko konkusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za radove na uređenju kanalske mreže za odvodnjavanje poljoprivrednog zemljišta ponuđeni su podsticaji od ukupno 350 miliona dinara.

Ukupno 200 miliona dinara ponuđeno je preko konkursa za sufinansiranje uređenja atarskih puteva i otresišta u Vojvodini.

Preko konkursa ponuđena su podsticajna sredstava za uklanjanje divljih deponija s poljoprivrednog zemljišta odnosno privođenje nameni zemljišta u ukupnom iznosu od pet miliona dinara.

Rok za prijavljivanje na ova četiri javna konkursa je 9. mart.

Za započinjanje novih i nastavak ranije započetih postupaka komasacije Vojvodina je preko konkursa ponudila ukupno 60 miliona dinara, od čega je za nove komasacije 10 miliona dinara, a rok za prijavljivanje je 23. mart.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.