Na dnu ranca više od 50.000 neprijavljenih evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2019, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na dnu ranca više od 50.000 neprijavljenih evra

Carinici su na aerodromu ''Nikola Tesla'' sprečili jednog putnika u nameri da u zemlju unese 44.000 neprijavljenih evra. Neprijavljeni novac pronađen je kod egipatskog državljanina koji je doputovao letom iz Rima, noseći samo ranac na leđima, što je ujedno i bilo sve što je imao od prtljaga.

Nakon obavljenih pasoških formalnosti, putnik se uputio ka zelenom kontrolnom prolazu, namenjenom onima koji nemaju ništa da prijave za kontrolu. Bez obzira na to, carinici su ga zaustavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i zatražili da pokaže sadržinu ranca.

Nakon obavljenih pasoških formalnosti, putnik se uputio ka zelenom kontrolnom prolazu, namenjenom onima koji nemaju ništa da prijave za kontrolu. Bez obzira na to, carinici su ga zaustavili i zatražili da pokaže sadržinu ranca.

Mada je negirao da ima bilo šta što bi trebalo prijaviti, ubrzo je na dnu ranca, ispod ličnih stvari pronađeno 54.000 evra. Putniku je vraćen iznos od 10.000 evra, koliko je moguće preneti preko granice bez prijavljivanja, dok je ostatak privremeno zadržan do okončanja prekršajnog postupka pokrenutog pred nadležnim sudom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na dnu ranca 54.000 neprijavljenih evra

Izvor: B92, 23.Okt.2019

Carinici su na aerodromu ''Nikola Tesla'' sprečili jednog putnika u nameri da u zemlju unese 44.000 neprijavljenih evra, saopštila je Uprava carina...Neprijavljeni novac pronađen je juče kod egipatskog državljanina koji je doputovao letom iz Rima, noseći samo ranac na leđima, što je ujedno i...

Nastavak na B92...

Beograđanka krijumčarila Roleks vredan više od 40.000 evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2019, 15:29

Carinici su u saradnji sa policijom na aerodromu ''Nikola Tesla'' zaplenili skupoceni muški sat marke "roleks", čija je vrednost 42.500 evra. U pokušaju da ga prokrijumčari u Srbiju sprečena je 39-godišnja Beograđanka koja je doputovala letom iz Milana..Ona se po preuzimanju prtljaga uputila ka...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.