Izvor: Luftika.rs, 17.Jun.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene rođene u znaku Ovna, Strelca i Vodolije imaju najviše sreće u ljubavi

Ljubomora i najlepšu vezu može da pretvori u pakao, ali pojedini jednostavno ne znaju kako s njom da se izbore. Kad je reč o ljubomori, najviše sreće imaju žene u ova tri horoskopska znaka, i njihovi partneri, naravno, piše Index.hr.
Ovan Za početak, žene Ovnovi nisu ljubomorne jer je ljubomora znak nesigurnosti, što one odbijaju da budu. Žene u ovom znaku su previše zauzete radom na sebi, odlascima na žurke i druženjem sa što većim brojem ljudi da bi imale vremena za ljubomoru.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << /> Strelac Za ove je žene slobodnog duha čudno da uopšte žele da budu u vezi, a kad jesu, ne bave se stvarima koje nisu važne. Žene u znaku Strelca žive u trenutku, a ljubomora bi za njih značila da moraju da izađu iz trenutka, što nikako nije opcija.
Vodolija Žene u ovom horoskopskom znaku znaju da bi im bilo grozno da neko propituje svaki njihov korak i odnos izvan veze, zato poštuju tuđu slobodu. Vodolije su nezavisne i fokusirane na sebe pa im ljubomora zbog nečeg što radi neko drugi jednostavno nije prirodna reakcija.
Pred Devicama, Vagama i Ribama pašće apsolutno svaki muškarac

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.