Izvor: Luftika.rs, 10.Mar.2018, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene rođene u ova tri znaka najbrže dožive orgazam

Iako je ženski orgazam teže dostižniji nego muški, uz malo mašte i truda sa obe strane svaka žena može da ga doživi. Ipak, žene koje su rođene u ovim znakovima mnogo lakše dožive orgazam od drugih.
ŠKORPIJA
Škorpiju takođe bije glas da voli seks, ali je kod nje više izražena upornost nego čisto zadovoljstvo. Ona je rešena da doživi orgazam i neće obraćati pažnju da li možete da ispratite njen tempo ili ne, zato joj je potreban veoma izdržljiv partner. Pošto >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << je najveći perverznjak u horoskopu, ostvarivanje neke fantazije će je veoma uzbuditi i vrhunac će brzo doći. Više voli da udovolji sama sebi, nego da je partner cinculira – on joj služi samo kao rekvizit. Tek kada duboko zavoli partnera možda mu prepusti malo kontrole u krevetu. Ali tempo će uvek diktirati ona.
VODOLIJA
Poznati hedonista, Vodolija uživa u seksu. I da je muče najveće brige na svetu, stavlja ih po strani i ona u postelju ulazi rasterećena i zbog toga veoma brzo dolazi do vrhunca i to obično višestrukog. Pošto se potpuno fokusira na partnera i seksualni čin, teško da će joj bilo šta odvući pažnju kada je u ljubavnom zanosu. Može da joj izgori ceo stan, ona će osećati samo vatru među čaršavima. Pomalo je sebična i više voli da joj se udovoljava, nego da udovoljava, ali na pažnju uzvraća višestrukim orgazmima zbog kojih ćete se osetiti kao da ste najbolji ljubavnik na svetu.
OVAN
Kao i većina drugih stvari, žena Ovan voli i seks na brzaka. Ukoliko je partner aktivan i ne odugovlači može veoma brzo da doživi orgazam. Predigra nije obavezna, a ako je ima i ona bi trebala da bude veoma kratka. Najviše mrzi kada je neko “gusla” dva sata – tada joj postaje dosadno i gubi interesovanje. Dakle, ako želite da je dovedete do vrhunca – spremite se za brzu trku.
Bik je odmeren, Ribe su osetljive: Kako ljubav utiče na horoskopske znake?

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.