Izvor: Luftika.rs, 02.Avg.2021, 23:20

Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka nikada neće napraviti ljubomornu scenu

Želite vezu bez drame? Onda pročitajte ovaj tekst.  Što se ljubomore tiče, žene rođene u ova tri horoskopska znaka nisu nikada ljubomorne, što i njima i njihovim emotivnim partnerima donosi sklad u vezi.
Ljubomora može pretvoriti i najlepšu vezu u pakao, ali većina nas jednostavno ne može da joj se odupre. Što se ljubomore tiče, najsrećnije su žene rođene u ova tri horoskopska znaka i njihovi partneri, naravno.
Ovan Za početak, Ovnovi nisu ljubomorni jer je ljubomora >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << znak nesigurnosti, što oni odbijaju da budu. Žene u ovom znaku su previše zauzete radom na sebi, odlascima na zabave i druženjem sa što više ljudi da bi uopšte imale vremena za ljubomoru.
Strelac Za ove žene slobodnog duha dovoljno je čudno da čak žele da budu u vezi, a kada jesu, ne bave se stvarima koje nisu važne. Žene u ovom znaku žive u trenutku, a ljubomora bi za njih značila da izađu iz trenutka i prepuste se prizemnim stvarima, a to nikako nije opcija.
Vodolija Žene u ovom horoskopskom znaku znaju da bi bilo užasno za njih da neko dovede u pitanje svaki njihov korak i odnose izvan veze, pa poštuju tuđu slobodu. Oni su nezavisni i fokusirani na sebe, pa ljubomora zbog nečega što neko drugi radi jednostavno nije njihova prirodna reakcija.
Žena rođena u ovom znaku je živa vatra, samo je pravi muškarac može zadržati

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.