Za ova tri horoskopska znaka mart će biti izuzetno težak mesec

Izvor: 011vodič.com, 09.Mar.2021, 08:19

Za ova tri horoskopska znaka mart će biti izuzetno težak mesec

Mart je mesec u znaku Riba, emocije su intenzivnije, ali u drugoj polovini meseca, kada počne vreme Ovna, napetost raste.
 Foto: ShutterStock
Tokom marta, najgore će biti rođenim u znaku bika, lava i strelca. Njih čeka period lične transformacije, razgovori sa samim sobom, sagledavanje nužnih promena, što nekada nije lako ni iskusiti, a tek ne napraviti.
Bik Od 20. marta aktiviraće vam se teže i intenzivne emocije. Umesto da se trudite da bežite od njih, trebalo bi da >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se suočite sa njima. Ako se prepustite i uradite to, možete osetiti pravo isceliteljsko iskustvo.
Lav Ako se budete osećali loše do 20. marta, tokom sezone riba, nemojte da vas čudi. Možda ćete tokom ovog perioda postati svesni svih stvari u svom životu koje treba da promenite, loših navika koje želite da napustite.
Ipak, osloboditi se svega, nije lako, ovog meseca možda ćete započeti da se “probijate” kroz strahove i počinjete da menjate stvari.
Strelac Sezona riba, do 20. marta, može u vama pokrenuti osetljive teme. Vreme je da se fokusirate na delove svog života koje niko ne vidi.
Možda ćete imati rasprave i teže razgovore u krugu porodice, a moguće je i da će vas jedan od razgovora podstaći na razgovor koji dugo odgađate.



The post Za ova tri horoskopska znaka mart će biti izuzetno težak mesec appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.