Izvor: Luftika.rs, 22.Jul.2019, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za Bika Riba, za Lava Jarac: Koji znak Zodijaka je najbolji prijatelj za vas?

Kada je u pitanju prijateljstvo, povezanost među određenim horoskopskim znakovima je očigledna. S druge strane, postoje i malo neobične kombinacije znakova koje takođe mogu ostvariti divno prijateljstvo iako su na prvi pogled različiti.
Proverite koji znak je idealan prijatelj vašem znaku.
Ovan Emotivni, razmišljaju van granica uobičajenog i vrlo su ambiciozni. Međutim, njihovu ambiciju često prati nestrpljivost zbog koje pak znaju da reaguju naglo i nepromišljeno.
Najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << prijatelj za Ovna je – Vaga. Iskrena i bez dlake na jeziku, Vaga će nepromišljenog Ovna smiriti nakon preterane reakcije i naterati ga da situaciju sagleda iz realne perspektive.
Bik Već i ptice na grani znaju da su Bikovi najpoznatiji po svojoj tvrdoglavosti. Iako su zbog te osobine takođe na glasu kao jedan od najupornijih i najvrednijih znakova, tvrdoglavost zna da im stvori probleme u odnosu s ljudima zato što teško prihvataju tuđe mišljenje.
Najbolji prijatelj za Bika je osoba rođena u znaku Ribe. Ribe su jedan od najmirnijih znakova. Odane su i nesebične prijateljice koje se neće upuštati u sukob s ponekad iracionalnim Bikovima nego će ih prvo pustiti da se „ohlade“.
Kada je u pitanju prijateljstvo, povezanost među određenim znakovima je očigledna. S druge strane, postoje i malo neobične kombinacije znakova koje takođe mogu ostvariti divno prijateljstvo iako su na prvi pogled različiti.
Blizanci Dve strane njihove ličnosti i te kako utiču na njihovo raspoloženje koje je često podložno naglim promenama. Jedne sekunde ljuti i nagli, a druge potpuno mirni i osećajni. Blizanci su jednostavno komplikovani.
Najbolji prijatelj za Blizance je – Vodolija. Ova dva znaka spajaju prepoznatljiva opuštenost i ležernost u odnosu s ljudima.
Međutim, kada Blizance “uhvati” jedna od njihovih promena raspoloženja, treba im nezavisan i samostalan prijatelj poput Vodolije koji će im dati dovoljno prostora da reše svoj problem bez prevelikog uplitanja u situaciju.
Rak Nežni i osećajni Rakovi beže od centra pažnje i uglavnom su orijentisani na svoj dom, porodicu i malu grupu vernih prijatelja.
Vole svakodnevno da se malo osame i mogu da postanu razdražljivi ako ne nađu vremena za sebe.
Najbolji prijatelj za Rakove je – Strelac. Kad se Rak zasiti samoće i napokon se zaželi ljudi, tu je njegov najdraži ekstroverta Strelac, pun života i spreman da zabavi svog prijatelja introvertu.
Baš poput Rakova, Strelčevi su skloni introspekciji i filozofskim razgovorima što u svakom pravom Raku izaziva oduševljenje.
Lav Zasigurno jedan od najdominantnijih znakova. Za razliku od povučenih Rakova, Lavovi se sjajno osećaju u centru pažnje i vole da imaju moć u svojim rukama. Vrlo su harizmatični i obično su centar svake zabave što ih ponekad malo ponese.
Najbolji prijatelj za Lavove je – Jarac. Ko će drugi zanesenog Lava iz oblaka spustiti natrag na zemlju, nego onaj ko na njoj čvrsto stoji s obe noge?
Staloženost, ozbiljnost i odanost je ono što Lav i te kako ceni kod Jarca, pa mu zbog tih osobina veruje i zbog toga mu spomenuto spuštanje na zemlju nikada neće zameriti.
Devica Organizovane, pedantne i praktične Device po prirodu su često rezervisane i pomalo stidljive. Svim aspektima života predana je 100 posto.
Lepo, ali ponekad je takva predanost izmori.
Najbolji prijatelj za Device je – Ovan. Kad Devica napokon odluči da se posveti sebi i zaželi se opuštanja, zarazna energija strastvenog, entuzijastičnog i živahnog avanturiste Ovna sigurno će je pokrenuti.
Vaga Društvene, srdačne i ljubazne Vage jednostavno vole da uživaju u životu, a uz sebe žele da imaju ljude s kojima dele interese.
Najbolji prijatelj za Vage je – Lav. Znak koji voli uživanciju u istoj meri kao i Vaga definitivno je šarmantan Lav.
Zabava je tamo gde je on, što u potpunosti odgovara društvenoj Vagi uvek spremnoj za dobar zalogaj, te čašicu razgovora i smeha u društvu kralja zabave.
Škorpija Nema tajanstvenijeg znaka od ovog. Direktna, prodorna, strastvena i neustrašiva Škorpija najčešće se ne okružuje jednako dominantnim ljudima jer im teško veruje.
Najbolji prijatelj za Škorpije je – Vodolija. Ono što Škorpija traži od prijatelja je odanost. Izdaju ne zaboravlja i ne oprašta, pa teško pušta ljude u svoj uski krug pravih prijatelja.
Naoko otvorena, ali zapravo jednako rezervisana po tom pitanju je i Vodolija. Iako deluje kao da ima puno prijatelja, retkima će dozvoliti da joj se u potpunosti približe.
Kada ova dva znaka shvate da su jedno u drugom pronašli sve željene kvalitete, nastaje neraskidivo prijateljstvo.
Strelac Kada ih jednom postave, Strelčevi su spremni da rade koliko god treba da bi postigli svoje ciljeve.
Zato nemaju vremena za gubljenje na neozbiljne i nemarne ljude, te preferiraju one koji se fokusiraju na ciljeve s istim intenzitetom.
Najbolji prijatelj za Strelčeve je – Jarac. Ozbiljnijeg, temeljnijeg i predanijeg prijatelja od Jarca Strelac će teško naći. Jarac ceni red, rad i disciplinu i ne snalazi se najbolje među neozbiljnim ljudima.
Jarac Kad bi se delio trofej za najorganizovaniji znak, “utakmica” između Device i Jarca definitivno bi bila nerešena. Jarac ceni dobru organizaciju na svim nivoima, kao i stabilnost i sistematičnost.
Najbolji prijatelj za Jarčeve je – Strelac. Strelac je uvek raspoložen za novu avanturu, a najbolji u planiranju avantura definitivno je Jarac.
Spaja ih i ljubav prema dubokim razgovorima koje će Strelac rado prekinuti dobrom šalom na svoj račun. Nikako na račun Jarca jer on takve šale pa i dobronamerne kritike ne podnosi najbolje.
Vodolija Rezervisane Vodolije ne traže previše pažnje od svojih prijatelja, samo odanost. U svemu više cene kvalitet od kvantiteta, pa tako i u prijateljstvu.
Najbolji prijatelj za Vodoliju je – Bik. Baš kao i Vodolije, Bikovi znaju da za sreću nije potrebno veliko društvo.
Umesto toga oni teže malom krugu pravih prijatelja prema kojima će biti maksimalno odani, a isto očekuju i od njih.
Tu potrebu Vodolija najbolje razume.
Ribe Sanjarke i romantičarke, Ribe žive s glavom u oblacima i pravo prijateljstvo ostvariće s nekim ko ih u potpunosti razume.
Najbolji prijatelj za Ribe je – Rak.
Osećajni Rak idealan je prijatelj za ribu. Empatični Rak uvek zna u kom trenutku Ribama treba topli zagrljaj i rame za plakanje, a kada im na lice treba vratiti osmeh. Najveći emotivci među znakovima idealni su prijatelji.
Koji horoskopski znakovi obožavaju leto, a koji ne podnose vrućine?
Izvor: Zadovoljna.hr

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.