ZNAK KOJI MOŽE DA ZARADI BRDO NOVCA: Najneobičnije činjenice o tvom horoskopu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNAK KOJI MOŽE DA ZARADI BRDO NOVCA: Najneobičnije činjenice o tvom horoskopu

Ovo sigurno ne znate!

OVAN

Znak koji je poznat po samopouzdanju i hrabrosti. Mnogo svetskih vođa i javnih ličnosti su rođeni baš u ovom znaku. Ono što Ovnove spaja je ožiljak ili beleg na glavi ili licu, jer oduvek žure da dođu do cilja i novog iskustva, pa usput negde i udare glavom. Ako ste Ovan, potražite i vi vaš Hari Poter ožiljak.

BIK

Veoma ste praktični i odgovorni. Osim što umete da operete svoj veš i platite račune >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na vreme, umete i da rukovodite s novcem. Bikovi često zarade veće količine novca na godišnjem nivou.

BLIZANAC

Imate sposobnost da brzo učite, da se prilagodite i razmenite ideje. Da li ste znali da je Blizanac znak koji ima najveći potencijal da osvoji nagradu? Procentualno, više ljudi koji su osvojili Nobelovu nagradu rođeni su baš u ovom znaku.

RAK

Lojalni ste, uporni i veoma emotivni, ali imate i određene fizičke karakteristike. Rakovima vlada Mesec, pa obično imaju okruglasto lice.

LAV

Kreativni ste i strastveni, ali da li ste to ikada iskorisitili u vašoj karijeri? Ako niste, možda bi trebalo da pokušate. Lavovi vole da prirede ceo performans i tradicionalno su najbolji trgovci. Ovo vam može doneti veći novac.

DEVICA

Vredni ste, analitični i praktični. Znate da učite i to vam donosi veliki akademski uspeh. Uglavnom ste najbolji u razredu.

VAGA

Volite da radite u timu, pravedni ste i najdruštveniji ste znak horoskopa. Da li ste znali i da ste znak lepote? Obično imate i smejalicu na obrazu.

ŠKORPIJA

Najstrastveniji ste znak horoskopa i obično imate osećanje prema svemu - vezama, poslu, hobijima. Škorpije imaju i fizičku osobinu, a to je udovicin špic - vrh u obliku slova V na sredini čeone linije vlasišta. Kao Sreda iz "Porodice Adams".

STRELAC

Nijedan od horoskopskih znakova nije više darežljiv ili idealista kao što je Strelac. I nijedan nema ovalno lice kao Strelac. Ovo je, naravno, zato što ovaj znak vlada konjima, koji imaju izduženu glavu.

JARAC

Vi ste odgovorni i disciplinovani, ali ste i znak koji će najduže da izgleda mladoliko. To je zato što Jarac vlada nad starenjem, pa se opustite i uživajte u svojoj mladosti

 VODOLIJA

Karakteriše vas neustrašiva nezavisnost. Međutim, da li ste znali da vaš znak često muči i zimogrožljivost. Šake i stopala vam se često smrzavaju. Astrolozi kažu da Vodolija vlada i cirkuliše vašim telom. Ovo možda objašnjava razlog zašto stalno želite da povišite temperaturu u prostoriji.

RIBE

Ribe su kreativci i vole da se oprobaju u umetničkim vodama. Ali, često sreću pronađu u broju 7. Da li ste primetili da vas ovaj broj prati kroz ceo život? Možda pogledate u sat i vidite da je baš tad 7:07? Ribe obično ne kasne, posebno za školske, ali i za avanturističke poduhvate.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.