VREME JE DA BUDETE DOSLEDNI! Evo koja je najbolja NOVOGODIŠNJA ODLUKA za svaki horoskopski znak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2018, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREME JE DA BUDETE DOSLEDNI! Evo koja je najbolja NOVOGODIŠNJA ODLUKA za svaki horoskopski znak!

Pridržavajte se!

Novogodišnje odluke najčešće stvarno planiramo da ostvarimo, ali ih skoro pa uvek neka ignorišemo i prebacimo za drugu godinu. Ove novogodišnje odluke ćete ipak uspeti da održimo u životu, samo treba da pronađete onu koja odgovara vašem horoskopskom znaku.

Ovan - biti strpljiviji

POČELO SINOĆ: Pun mesec u Raku nekima će OŽIVETI prošlost, ali postoji i UPOZORENJE za sve!

Blizanci vole na BRZAKA, od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ovna očekujte LANCE I BIČEVE, ali ovaj znak je kralj PERVERZIJA!

Ovnovi su često nestrpljivi i brzopleti, zbog čega vrlo često nemaju strpljenja da završe nešto što su započeli. Novogodišnja odluka o strpljivosti za Ovnove bi mogla biti najvažnija.

Bik - ceniti ono što imate

Bikovi se toliko bave stvarima koje bi hteli da imaju, da često zaborave biti zahvalni za ono što već imaju. Zbog toga su često i nezadovoljni jer stalno jure za novim stvarima koje još nisu njihove.

Blizanci - usporiti

Blizanci uvek negde žure i jure što više stvari odjednom, zbog čega su često pod stresom. Novogodišnja odluka o usporavanju je idealna za ovaj znak.

Rak - gledati na stvari pozitivnije

Ovaj znak je sklon pesimizmu, a upravo je beg od pesimizma savršena odluka za Rakove. Obrišite iz života ljude koji vas deprimiraju i okružite se pozitivom.

Lav - slušati druge

Lavovi su lojalni prijatelji, ali često loše slušaju druge i na tuđe probleme odgovaraju svojima. Zato je to savršena novogodišnja odluka za Lavove baš to - slušati druge.

Blizanci vole na BRZAKA, od Ovna očekujte LANCE I BIČEVE, ali ovaj znak je kralj PERVERZIJA!

PREOKRET, KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Danas očekujte neke sasvim nove priče koje će ući u vaš život!

Devica - zauzeti se za sebe

Uvek spremne da pomognu drugima, Device često postaju tuđi otirač i neko koga drugi vole da iskorištavaju. Novogodišnja odluka o zauzimanju za sebe je za Device put u puno srećniji život.

Vaga - naučiti reći NE

Vage su sklone činjenju usluga za druge, čak i onda kada to stvarno ne žele da urade. Zbog toga je idealna novogodišnja odluka za njih naučiti reći NE.

Škorpion - više verovati ljudima

Škorpija često na razočaranje reagiraju povlačenjem, a kada ih netko povredi, sve više gube veru u ljude. Novogodišnja odluka koju bi trebali da uzmu u obzir je ona o davanju šanse drugima, pogotovo kad je reč o poverenju.

INTELEKTUALCI, A NE ČUDACI! Čista MUDROST: Ovi horoskopski znakovi važe za NAJPAMENTIJE!

BIKOVI U KAFANI, RAK EMOTIVAC: Zvezde vam otkrivaju ZAŠTO STE još uvek SAME! Uz pomoć OVIH SAVETA naći ćete PRAVOG

Strelac - prestati da se udaljava od ljudi

Strelčevi se zbog stresa povlače u sebe, zbog čega se polako udaljavaju od ljudi. Nova godina je savršena prilika da to promenite.

Jarac - staviti sebe na prvo mesto

Jarčevima je često neprijatno da kažu šta stvarno osećaju, a samim time i da se izbore za sebe. Staviti sebe na prvo mesto zvuči kao sebična odluka, ali Jarcu baš to i treba.

Vodolija- manje multitaskinga

Vodolije vole da natovare što više zadataka, zbog čega su često pod stresom jer ne mogu stići baš sve. Manje multitaskinga idealna je odluka za Vodolije.

Ribe - boriti se za svoje snove

SA NJIMA NE ZNATE NA ČEMU STE! Horoskopski znaci KOJI najbolje kriju prave EMOCIJE!

Ribe su kreativci koji imaju puno ideja, ali vrlo često i premalo hrabrosti da ih realiziraju. Novogodišnja odluka o borbi za soprtvene snove je savršena prilika da se to promeni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.