VREDI GA IMATI U ŽIVOTU! Pouzdan, stabilan i promišljen: Evo koji horoskopski znak ima NAJBOLJE OSOBINE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Nov.2018, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREDI GA IMATI U ŽIVOTU! Pouzdan, stabilan i promišljen: Evo koji horoskopski znak ima NAJBOLJE OSOBINE!

Da li ste znali?

Ukoliko pratite šta kaže astrologija, onda je ovaj tekst pravi za vas! Evo koji horoskopski znak je najpouzdaniji i koji će se snaći u svakoj situaciji.

KOD NJIH SVE PRŠTI OD DEŠAVANJA! Evo koji horoskopski znak ima NAJUZBUDLJIVIJI seksualni život!

SINOĆ JE POČELO: Zvezde ŠALJU SAVET ZA bolji život: Ovnovima inostranstvo, Bik u KREDITIMA, a ostalima VELIKA IZNENEĐENJA

Uvek pouzdan, stabilan i promišljen, nosi se odlično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa svakom situacijom, što ga čini savršenim partnerom i prijateljem. Reč je o Biku. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku sve u životu rade dobro promišljajući.

Bikovi imaju dar odličnog pamćenja i iako nisu zlopamtila, odnosiće se prema vama s oprezom ako im učinite nešto nažao.

Ipak, kada se jednom vežu za vas i zavole vas, nema toga što ne bi za vas učinili. Za Bika je uspešan odnos ostvaren tek kada stekne potpuno poverenje u vas i kada mu dokažete da stojite iz svojih reči.

MLAD MESEC STIŽE: Promene koje će nastupiti, ŠOKIRAĆE vas, a evo šta svi moraju da URADE!

URADITE OVO I USPEĆETE U SVEMU: Evo kako MESEČEVE mene pomažu u ostvarenju ŽELJA i planova!

On nikada ne igra igrice i stalo mu je do tuđih osećanja pa od njega možete očekivati potpuno iskreno mišljenje. Kada utvrdi da može da vam veruje, Bik će vam se drage volje poveriti, a vaše tajne će čuvati ako je potrebno i zauvek.

Bikovi uvek ispunjavaju svoja obećanja i sve svoje zadatke, a odnose s bližnjima smatraju ozbiljnima i važnima pa će isto to očekivati i od vas. Nema sumnje, poznavati Bika u životu je definitivno nešto najbolje što može da vam se dogodi!

10 STVARI KOJE SVAKI ZNAK MRZI IZ DNA DUŠE! Rak ne podnosi KRITIKU, Lav IGNORISANJE, a evo šta...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.