VOĆE ILI UGLJENI HIDRATI, PITANJE JE SAD? Evo kakav doručak ODGOVARA vašem horoskopskom znaku

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2019, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOĆE ILI UGLJENI HIDRATI, PITANJE JE SAD? Evo kakav doručak ODGOVARA vašem horoskopskom znaku

Slušajte vaš organizam...

Otkrivamo kako izgleda savršeno jutro i doručak prema vašem horoskopskom znaku.

Ovan

Ovan svakoga jutra doživi neko iznenađenje. Jedan dan je ovaj horoskopski znak prepun energije, a drugi dan ne može da ustane iz kreveta. Najbolje je da ovan odmah ustane, čim zazvoni budilnik i da odmah napravi lagani trening. Zatim u kupatilo i na kraju dobar doručak npr. jaja.

Bik

Bik treba ujutro polako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << započeti dan. Bikovi su strpljivi ljudi, ali ujutro im treba dodatnog strpljenja. Dakle, započnite dan sasvim mirno. Napravite šoljicu kafe i porciju muslija kako biste se napunili energijom. Zatim idite na dugo tuširanje da biste se zaista probudili.

Blizanci

Blizancima jutarnja rutina nije bitna. Hoćeš li duže spavati ili ranije izići iz kuće – totalno im je svejedno. Prilagodiće se svakoj situaciji. Doduše, ujutru imaju želju za čavrljanjem. Pošto su prilagodljivi nije im bitno da li će doručkovati kod kuće ili napolju. Razgovarajte s ljudima s kojima živite ili nazovite najbolju prijateljicu kad nađete vremena.

Rak

Za raka je lagan početak dana idealan i takav treba i doručak da im bude. Takođe važna im je organizacija. Idealno bi bilo da sve pripreme uveče da ujutru ne bi bilo stresa. Ako trebate da operete kosu, uradite to dan ranije. Tako ćete olakšati put kroz izlazna vrata.

Lav

Lav je od ranog jutra kreativan. Najbolje bi bilo da navijete budilnik nešto ranije kako bi imali vremena da nazovete prijateljicu, naravite neki obilan doručak, isplanirate veče ili jednostavno da čitate napetu knjigu. Dodatna porcija hormona sreće im je takođe jako važna. Svejedno da li reč o mački ili partneru: malo milovanja ujutro daće im energije za ceo dan.

Devica

Device su vrlo organizovane, gotovo savršeno. Uvek ustaju u isto vreme i njihova jutarnja rutina je tačno određena prema njihovom senzibilitetu. Sve mora biti napravljeno u pravo vreme. Zbog toga je najbolje da večer pre napraviš listu zadataka. Svejedno je što ćeš gore napisati: pranje kose, pravljanje doručka ili trčanje – dok god se držiš reda, dobro ćeš započeti dan.

Vaga

Za vage je važan pravi balans. One žele ući u svakodnevicu s harmonijom i ujednačenošću. Važna im je šoljica kafe i vreme za sebe. Zatim nega lica u kupatilu. Za vreme doručka vage čitaju najnovije vesti kako bi upućene krenule u svakodnevicu.

Škorpija

Škorpije cene rutinu. Da bi im dan dobro započeo, sve se uvek mora odvijati u isto vreme. Osim toga, škorpije vole kad dan krene „sportski“. Trčanje ili jutarnji trening su odličan jutarnji izbor za ovaj horoskopski znak. Pre ovog sportskog početka vole da popiju ceđeni sok i da pojedu nešto lagano.

Strelac

Strelci vole kad jutro krene mirno: prvo meditiraju jednu rundu i iskoriste vreme za sebe. Važno im je da pojedu zdrav obrok. Posle toga strelci su spremni da se suoče sa spoljnim svetom. Oni vole sve da znaju. Za vreme pranja zuba poslušajte jutarnje vesti i imaćete dovoljno tema za celi dan.

Jarac

Jarac se može opustiti tek kad su sve stvari na svom mestu. Za njihovu jutarnju rutinu je struktura najvažnija. Treba im vremena kako bi se pobrinuli da sve bude u najboljem redu. Započnite dan tako što ćete pospremiti krevet. Zatim pospremite spavaću sobu i nadjite modnu kombinaciju za taj dan. Posle toga napravite sebi šolju kafe i uživajte u jutru.

Vodolija

Vodolije spadaju među najsrećnije znakove kad je reč o ustajanju –odmah se probude i spremni su za akciju. Jutarnja rutina im nije previše bitna. Međutim, za njih je najgore da ostanu da sede kod kuće. Najbolje da odmah izađu iz kuće, odu u kafić ili da se prošetaju. Ovom horoskopskom znaku nije mnogo bitno šta će ujutru pojesti, bitno je da utole glad.

Ribe

Sasvim suprotno od vodolije, ribe ne mogu odmah iskočiti iz kreveta i prigrliti novi dan. Kada napokon ustanu najbolje da se istuširaju vrućom vodom i opuste. Trebate da odvojite vreme da se oslobodite stresa. Nakon toga sledi zdrav doručak i ceđeni sok.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.