UMIŠLJENE I BAHATE: Žene rođene u ovom horoskopskom znaku su KRALJICE DRAME, izbegavajte ih u širokom luku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2020, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMIŠLJENE I BAHATE: Žene rođene u ovom horoskopskom znaku su KRALJICE DRAME, izbegavajte ih u širokom luku!

Sa njim na distanci!

Kraljice drame dolaze u raznim oblicima, ali najčešće u tri horoskopska znaka. Saznajte ko su najveći "dramatičari" horoskopa i, ako niste među njima, preporučujemo da se u kriznim situacijama držite dalje od njih.

Strastvene Škorpije vrlo su uporne u ostvarenju svojih ciljeva i ako nešto krene kako ne treba, mogu da se gadno iznerviraju. Žene rođene u znaku Škorpije vrlo su emotivne, nekad čak i agresivne, a muškarci su konstantno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pod stresom i vrlo se lako naljute zbog svake sitnice.

Lavice drže rekord u broju dramatičnih ispada. Vrlo su egocentrične, obožavaju ulizivanje i smatraju da u životu zaslužuju samo najbolje.

Vrlo često su arogantne i neće popustiti dok ne ostvare svoju nameru. Muškarci rođeni u znaku Lava često imaju vrlo slične karakteristike pa ih neretko ocenjuju kao umišljene i bahate.

Vrlo osetljive, žene rođene u znaku Raka često naprave dramu zbog nagle bujice emocija. Vrlo često ih opisuju kao razmažene princeze, ali od ova tri znaka njih je najlakše vratiti u stvarnost.

Muškarci Rakovi nisu ekstremno dramatični, ali ne oklevaju da daju do znanja kada im nešto nije po volji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.