UČINIĆE SVE ZA VOLJENU OSOBU! Tri horoskopska znaka koja se najviše VEZUJU za svog partnera!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2019, 07:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UČINIĆE SVE ZA VOLJENU OSOBU! Tri horoskopska znaka koja se najviše VEZUJU za svog partnera!

Da li si ti među njima?

Ovi znakovi horoskopa su prirodni, spontani i iskreni i zbog tih osobina često doživljavaju ljubavna razočaranja.

Rak

Rakovi su najemotivniji znaci Zodijaka. Zato na početku odnosa pokušavaju da budu suzdržani kako bi sakrili ono što osećaju ili razmišljaju o svom partneru. Međutim, vrlo brzo nakog toga počinju da pokazuju sve emocije. U trenutku kada shvate da je neko u potpunosti dobar za njih, oni će spontano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dati sve - bez previše razmišljanja. Pripadnici ovog znaka su spremni učiniti sve za svoje voljene, a to može ugušiti njihovog partnera.

Ribe

Glavna mana ovog znaka horoskopa je njihova tendencija da zadrže svoje brige i osećaj nezadovoljstva u sebi. Oni to sakrivaju od svih, povlače se i dopuštaju drugima da prođu svoj put. Na taj način postaju "žrtve" koje su voljne da učine sve za svog partnera, ne razmišljajući o sebi. To ih često košta, pa iz veze Ribe izlaze sa slomljenim srcem.

Strelac

Kada pronađu osobu koju vole, Strelac je spreman da učini sve za nju. Uvek deluju nagonski i pošto preuveličavaju stvari po prirodi, često se daju u potpunosti. Pokreće ih moto da žive "ovde i sada", a upravo to ih čini slabim i ranjivim.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.