U novoj nedelji: Ribe, partner vas ne razume, Device, lako možete napraviti karambol

Izvor: Prva.rs, 24.Sep.2017, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U novoj nedelji: Ribe, partner vas ne razume, Device, lako možete napraviti karambol

OVAN
Hrana
Definitivno bi bilo potrebno da odradite detoksikaciju organizma. U ovoj nedelji ste skloni da vodite nezdrav život, što po pitanju ishrane, što po pitanju nekih loših navika. Probajte da konzumirate više čajeva, naročito od koprive, ili od korena maslačka.
Ljubav
Mars I Venera ove su sedmice u jakoj opoziciji sa Neptunom, a polako ulaze I u kvadrat sa Saturnom. U prevodu – ne nadajte se nekoj posebnoj ljubavnoj lepoti ako ste u emotivnim vezama ili bračnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << zajednicama. Kod oboje će se pojačati posesivnost i ljubomora, upadaćete u lošija raspoloženja, a moguće je čak i da par dana nećete razgovarati, jer ćete se duriti jedno na drugo. Vi ćete pogotovo tražiti razlog da se što češće « sklanjate » i da vreme posvetite više poslovnim obavezama. S jedne strane, to je možda i dobro, ali sa druge – ne dozvolite da taj « jaz » između vas i voljene osobe postaje sve veći. Neko olakšanje i poboljšavanje raspoloženja jeste u danima vikenda, pa se tada potrudite da popravite pokvareno. Slobodni Ovnovi – više maštate nego što se zaista trudite da osvojite jednu osobu.
Posao
Kvadrat Merkura I Saturna koji je aktuelan do polovine nedelje otežaće svaku komunikaciju I usporiti dogovore koje želite da aktivirate. I vi lično ćete biti u prilično mutnom raspoloženju, nesigurni, zabrinuti jer se ništa ne odvija onako kako ste planirali. Razmišljaćete da su svuda oko vas samo obećanja I prazne priče, a da konkretizacije nema ni na vidiku. Potrudite se da u dnevnim obavezama budete tačni I ažurni, mada će I to biti dosta teško. Ova nedelja je spora I statična, pa će biti potrebno više truda nego inače.
Novac
Vodite računa na šta trošite novac. Kao da ne kontrolišete troškove, i novac vam se izvlači iz džepa bez ikakvog plana i smisla. Prilivi će biti dosta promenljivi.
Zdravlje
Loše navike, neadekvatan način ishrane I nevođenje računa o odmoru I dobrom snu, odraziće se na vaše raspoloženje, ali I na imunitet.
BIK
Hrana
Potrebna vam je hrana koja će malo ubrzati metabolizam I poboljšati vaše varenje, koje je tokom ove nedelje dosta problematično. Unosite više mleka I mlečnih proizvoda, zeleno povrće, variva, ali I suve šljive, smokve I razne žitarice.
Ljubav
Imate neke lepe I relativno mirne I spokojne dane iza sebe, ali izgleda da je sa time zvanično završeno. Mnogo toga vam se u ovim danima ne sviđa I smeta vam kada je ponašanje emotivnog ili bračnog partnera u pitanju. Doduše, da pitate drugu stranu, ona bi vam rekla da ima isto mnogo toga da vam zameri. Često oboje nećete uspevati da se suzdržite od kritikovanja, od nabacivanja osećaja krivice, od pokušaja da manipulišete, u nekim slučajevima – čak I od laži I neiskrenosti. Ovo je komplikovana nedelja za vas dvoje kao par I bilo bi potrebno da oboje makar pokušate da unesete pozitivnu energiju I podršku jedno drugom. Ako ste jedan od slobodnih Bikova, opozicija Neptuna na vašu vladarku Veneru može vam doneti jak emotivno romantični zanos. Da li je ova osoba zaista vredna truda, to ćete tek videti.
Posao
Ne možete da kažete da vam je lako I da je poslovna situacija bajna, ali obzirom na to kako je drugima I u kakvim su problemima – vi se još I snalazite nekako. Imaćete povremeno padove raspoloženja I možda će vam biti teško da se fokusirate, pa bi bilo dobro da posebno budete skoncentrisani kada je bilo koja vrsta papirologije u pitanju, jer možete napraviti greške. U poslu se trudite da razmišljate o obavezama, a ne o nekim drugim stvarima. Očekujte pred sobom nedelju sa velikim aktivnostima.
Novac
“Stislo” vas je I po pitanju priliva, ali I po pitanju troškova. Imate osećaj da uopšte ne kontrolišete ovaj segment I da nikako da stanete na stabilno tle.
Zdravlje
Stariji Bikovi mogu imati problem sa nogama, sa cirkulacijom, ali I sa lumbalnim delom kičme. Kod mlađih pripadnika znaka – potrebno je više aktivnosti, a manje loših navika.
BLIZANCI
Hrana
Prva polovina nedelje vam je dosta zahtevna, pa poboljšajte dodatno stanje svog organizma I duha izbalansiranim I češćim obrocima. Preporučuje vam se više konzumiranje belog pilećeg ili ćurećeg mesa, spanaća, šargarepe I zelene salate.
Ljubav
Što ste bili mirni vi I partner, bili ste. Od ove nedelje ponovo ulazite u lošiju fazu, koja će se najviše ispoljiti kroz velike probleme u komunikaciji. Energije vas I voljene osobe se ni malo ne podudaraju, i teško dolazi do usklađivanja. Vi smatrate da je partner previše težak, zahtevan i statičan, dok druga strana misli o vama da ste neopravdano kritični, ponekad prosto nemogući za izdržati. Iako vam je drugi deo nedelje nešto bolji u ljubavnom segmentu, ipak biste I u danima kada ništa ne lagano trebali da pokušate da dođete do kompromisa. Ne tvrdoglavite se ni jedno ni drugo, jer kao što I sami znate – inat je najgori zanat. Ništa od toga nećete dobiti, samo glavobolju i distanciranost. Kod slobodnih Blizanaca – mrka kapa. Nigde nikog na vidiku ko bi « valjao » i bio vredan truda.
Posao
Nedelja će krenuti kroz potrebu da budete maksimalno odgovorni i posvećeni svojim obavezama. Ne preskačite neke stvari i ne ostavljajte ih za sutra, jer je više nego izvesno da ćete biti iskritikovani od strane poslovnih partnera ili nadređenih. Nekim stvarima ćete biti razočarani kada su dogovori u pitanju, i za vas se preporučuje da bitne odluke ne donosite u prvom delu nedelje. Ako je ikako moguće, možda je najbolje da ih odložite u potpunosti za narednu sedmicu. Niste zadovoljni trenutnom situacijom.
Novac
Nemate loše predispozicije za zaradu tokom ovog perioda, ali bi bilo dobro da se ograničite kada su troškovi u pitanju. Čuvajte novac.
Zdravlje
Pokušajte da se opustite, da se rasteretite malo, suviše ste pritisnuti obavezama i stresom i to se odražava na vaše zdravlje. Nesanica i nervoza će biti prisutni.
RAK
Hrana
Bilo bi dobro da svoju krvnu sliku popravite većim unosom ribe, piletine i ćuretine, crnog i belog luka, jaja, cvekle, spanaća, paradajza. Još uvek u marketima i na pijacama ima i bresaka i nektarina i bobičastog voća – zasladite se.
Ljubav
U vašem polju komunikacije čak tri planete u ovoj nedelji pokušavaju da vode neku svoju politiku. E, sve bi to bilo fino, da te iste planete nisu u kvadratu sa Saturnom koji vlada vašim ozbiljnim partnerstvima. Mogli bi da to prevedemo ovako – šta god da kažete ili uradite, na bilo koji način – voljena osoba vas « poklopi ». A može i ovako – partner smatra da mnogo bolje od vas zna u kom pravcu treba voditi vaš odnos i ne dozvoljava vam pravo glasa. Hoćete li vi dozvoliti da budete ućutkani ? Pa nećete. No, pre nego što se vatreno bacite u raspravu, bilo bi možda dobro da razmislite da li ste vi u pravu ili voljena osoba. Šta mislite o tome ? Možda to i smiri i spreči neke svađe….Za usamljene – kontakt Meseca i Saturna mora opet da vas “čačne” kada je prošlost u pitanju. Hoćete li vi više izaći iz tog kruga?
Posao
Naporan početak nedelje. Neke planove, projekte, zamisli, dogovore – jednostavno ne uspevate da pokrenete, bez obzira na količinu truda koji ulažete. Ono što ne ide, pustite i ostavite za neko bolje vreme, a usmerite se na ono što vam se otvara i što je lakše realizovati. Spremite se da budete u pokretu, da budete aktivni, da jurite, da idete sa sastanka na sastanak, da dogovarate. Napravićete osnove za poslovni segment na dalje. Budite nešto oprezniji prilikom potpisivanja ugovora.
Novac
Vaše se finansijsko stanje neće značajno poboljšati tokom ove sedmice. Vidi se da vam nedostaje sredstava za ono što ste isplanirali.
Zdravlje
Stariji pripadnici znaka bi mogli da imaju probleme sa kretanjem, kičmom, ekstremitetima. Mlađi Rakovi neka provere krvnu sliku I neka pokušaju da se odmaraju više.
LAV
Hrana
Hleb I pecivo od integralnog brašna, žitarice od celog zrna, integralni pirinač, jabuke, orašasti plodovi, bobičasto voće. Sve ovo će pomoći vašem varenju, ali vam I doneti dovoljno energije. Izbegavajte slatkiše, a ako baš ne možete da izdržite – jedite crnu čokoladu.
Ljubav
Sve planete su se demonstrativno pokupile I otišle iz vašeg znaka. Šalim se, naravno – ali evidentno je da više niste u centru pažnje voljene osobe, jer se ona posvetila nekim drugim životnim prioritetima. Ono što vam je ostalo je svakodnevica, poprilično bljutava I suva u kojoj se baš I ne snalazite najbolje. Ništa se posebno ne događa, a I vaše raspoloženje je promenljivo. Čas biste da sedite kod kuće i da vas svi puste na miru, čas biste da budete u društvu i ne drži vas mesto. Ima indicija da će biti nekih sitnijih rasprava sa voljenom osobom, ni iz kakvih posebnih razloga, već više iz dosade i preteranog kriticizma i zajedljivosti. Šta da vam kažem – ovo nije vaše vreme, pokušajte da se prilagodite i uskladite. Usamljeni – tek vama se ništa posebno ne događa. Nit vas ko zanima niti vi nekog interesujete. Mrtvilo.
Posao
Taman ste mislili da ste se privikli na nov način rada i na povećanje obaveza, kad eto i novih poteškoća i komplikacija. Verovatno će vas poslovni saradnici i nadređeni « podsticati » da se ubrzate i da ažurnije radite svoj posao, jer će se rokovi značajno skratiti. Ne dopada vam se ni malo što vam se nameće veća odgovornost, a ne vidite da su vam prilivi iole uvećani. Tja, takav vam je horoskop sada, šta da vam radim. Budite skoncentrisani i usmereni na ono što radite, da ne biste napravili još i neku grešku.
Novac
Evidentni su manji prilivi nego do sada. Ali ne samo to – nekako vam se novac izvlači iz džepa, a vama uopšte nije jasno na šta ste ga potrošili.
Zdravlje
Uopšte vam vreme ove sedmice ne prija. Promene vazdušnog pritiska i temperature vas čine nervoznim i razdražljivim. Kod nekih su mogući i veći problemi sa stomakom.
DEVICA
Hrana
Kao da u ovoj nedelji imate premalo vremena da sednete, da uživate u obrocima u krugu porodice. Mesto vas neće držati, pa će obroci « s nogu » postati maltene pa svakodnevna stvar kod vas. Izbegavajte koliko god možete brzu hranu, pekare, pojedite povremeno nešto i « na kašiku ».
Ljubav
Vaš vladar Merkur je u kvadratu sa Saturnom, kao i sve planete iz vašeg polja ličnosti, a vladar partnerskih odnosa je u opoziciji sa Uranom. Ma milina. Aspekti dušu dali da napravite neki karambol, i da se na velika vrata i uz gromoglasne reči – raziđete. Pošto računam da vam to nije cilj, hajde da pokušate malo da mućnete glavom pre nego što pokrenete dešavanja. Ipak vam je Venera u polju ličnosti, jeste oštećena aspektima, jeste u padu, ali to je – Venera! U prevodu, sve što hoćete da kažete, možete i na lepši način. A i diplomatija bi pomogla. Pomoglo bi i da povremeno jedno drugom izađete u susret, obradujete se nekim lepim postupcima i sitnicama. Doduše, najviše bi pomoglo da vi budete iskreni i da ne švrljate sa strane. Eto, sve sam vam objasnila. Sad, gurajte ovu nedelju, srećno !
Posao
Jeste, divno je to – puno vam je planetama polje ličnosti, sad možete izbiti u prvi plan, sad možete biti primećeni, sad bi trebali da budete ambiciozni i tako dalje….No, tu je i Saturn koji vas kvadratno gleda i samo prati šta radite. Povremeno vas zablokira, čisto da ne poletite previše. U prevodu – ima da se trudite i trud će na nos da vam izađe otprilike. Da ne grešim dušu, možete vi napraviti neke super poteze ove nedelje, i to one koji mogu trajati i biti isplativi. Za to – kažite hvala čika Saturnu.
Novac
Trebale neke pare da dođu, ali kasne. Obećali vam isplatu, ali obećanje prekršili. Ostalo za narednu sedmicu. A vama ono što imate samo leti iz ruku. Trošite, trošite, a dokle ćete, to ćemo da vidimo.
Zdravlje
Ova vam je nedelja iscrpljujuća, energetski će vas iscediti dibidus. Doduše, ni vi nećete ništa uraditi da poboljšate svoje stanje – preterivaćete u lošim navikama, nećete se hraniti kako treba….
VAGA
Hrana
Vage će u narednom periodu da nam se pretvore dibidus u pobornike zdrave ishrane. “Šetnja” vaše vladarke kroz Devicu doneće vam potrebu da promenite mnogo toga u načinu ishrane, da uvedete nove životne navike. Jeste teško, ali vredi truda.
Ljubav
U emotivnim vezama i bračnim zajednicama ovo je neko bezveze vreme. I vaša vladarka Venera, i vladar polja partnerstava Mars su u opoziciji sa Neptunom, kvadratu sa Saturnom i vama « iza leđa » u polju tajni. Budite sigurni da će ljubomora i sumnjičavost početi oboje da vas okupiraju, da će biti teško održati normalan i kvalitetan nivo komunikacije, i da ćete biti skloni da prebacujete krivicu jedno na drugo. Naravno, ovi aspekti lično vama itekako donose da se možete zaneti nekom drugom osobom ili da ćete početi da čeznete da se neki sitan flert pretvori u avanturu, kombinaciju, tajne susrete. S moje tačke gledišta, to baš i nije dobro, ali ovde se ne pitam ja, nego vi. Uradite kako mislite da treba. Usamljene Vage – sem nekih prolaznih odnosa sada ništa ozbiljnije ni ne možete pokrenuti. To vam je što vam je.
Posao
Promene u dogovorima učiniće da biste ove nedelje hteli, samo da možete – iz kože da iskočite. Čini vam se da sve ono što hoćete da pokrenete ide toliko teško, sporo I komplikovano, da vam povremeno dođe da dignete ruke od toga. Pokušajte da udahnete duboko I da funkcionišete sa mirom, strpljenjem I konjskim živcima. Potrebno vam je ovakav način, jer ono što dogovorite I pokrenete, biće vrlo, vrlo aktuelno kod vas u narednih godinu dana. Zato, potrudite se da sve uradite kako valja.
Novac
Taman ste se tako lepo navikli da vam novac dolazi sa svih strana…..kad odjednom, kao da su svi izvori presušili. Ove nedelje manje para nego inače….ali ujedno – više obzira kada trošite I ulažete.
Zdravlje
Ove nedelje za vas su aktuelni samo sitni problemi – prehlade, stomačne tegobe, alergijske reakcije. Pokušajte da se vratite u formu – više se krećite.
ŠKORPIJA
Hrana
I ove će nedelje biti aktuelni povremeni problemi sa vrenjem. Izbegavajte testa, mesne prerađevine, pohovanu i prženu hranu. Konzumirajte mlečne proizvode, ovsenu kašu, orašaste plodove, banane, meso svedite na najmanju moguću meru.
Ljubav
Imali ste celu prošlu nedelju da se lepo smirite i budete u kolikoj tolikoj harmoniji sa partnerom, a od ove sedmice ulazimo u neke nezgodnije momente. Opzicija Neptuna i kvadrat Saturna na vašeg vladara i na vladarku partnerskih odnosa doneće aktiviranje nekih problema. Pojačaće se sumnja i ljubomora kod oboje (da li ima razloga za nju to samo vi znate), povremeno ćete i jedno i drugo zauzimati dosta krute stavove i inatiti se bez preke potrebe. I pored ovoga, neće biti nekih jačih konfliktnih dešavanja u vašim emotivnim vezama i brakovima. U prevodu – ne smeši vam se nikakv razlaz, samo nerviranje. Ukoliko ste usamljeni, postoji velika šansa da se onako, baš fino, romantično zanesete i odlepite. E sad, šta je interesantno – to može biti i osoba iz vaše prošlosti, koja je « ubola » pravi momenat i « čačka » vas…
Posao
Ove ćete se nedelje baciti na završavanje nekih papiroloških pitanja I dosta ćete vremena uložiti u to da svaki detalj proanalizirate I razradite, što će ići vrlo, vrlo sporo. Opozicija Neptuna vrlo je aktivna na vladara vašeg znaka, pa je sigurno da ćete imati probleme sa ostvarivanjem planova, jer će dosta toga biti nedefinisano I nesigurno, a možete strahovati I da neko pokušava da vas prevari. Koliko god da vam se žuri, morate se usporiti u ovom periodu I pokušati da uključite svoju, na daleko čuvenu, intuiciju.
Novac
Novčano – pa onako. Ništa naročito. Jeste, kao dolaze vam prilivi sa više strana, ali sve je to nešto sitno, da sitnije ne može biti. Jedva pokrivate troškove.
Zdravlje
Sve vezano za kičmu, za ekstremitete, za pokret – može predstavljati veliki problem, pogotovo starijim pripadnicima znaka. Mlađi – hajte malo regulišite te nezdrave navike koje imate….
STRELAC
Hrana
Potrebna vam je umerenost kada je ishrana u pitanju. Umesto da to praktikujete, vi kao da puštate da loše navike nadvladaju i uzmu primat. U periodu ste kada možete ograničiti sebe I nekim namirnicama, ili samom dosadašnjem načinu ishrane reći – stop!
Ljubav
Da je I ove sedmice neka fina I mirna situacija u vašim emotivnim vezama I brakovima – pa I nije. ne znam šta bih vam rekla, očigledno je da vi I partner samo na kratko uspevate da uspostavite neki sklad, ali se to jako brzo ponovo uruši I vratite se na ono što ste bili. A to je evidentno, vrlo loše. Pošto ste na ulazu u period koji će trajati par nedelja, a koji je dosta opterećujuć, ja mogu samo da vas posavetujem da dobro razmislite da li ste spremni za bilo kakav kompromis. Jer, ako niste – ja ne vidim uopšte poentu ostanka u odnosu u kojem ni vi ni druga strana ne želite I nećete da se prilagodite. Vi vidite šta ćete, ipak je to vaša budućnost u pitanju. Usamljeni pripadnici ovog znaka kao da ni korak nisu uspeli da maknu od neke emotivne prošlosti, koja je sada opet pred vašim vratima. Koliko vidim, pustićete je da uđe.
Posao
Imate osećaj kao da vas drugi namerno spotiču, otežavaju vam neke situacije I teško se usklađujete sa njima. Razmislite da li je ovo jednim delom I vaša krivica. Kažete da su drugi previše kritični, a ja ne bih rekla I da ste vi potpuno čisti po tom pitanju. Pokušajte da se ne tvrdoglavite I ne isterujete neku svoju pravdu, jer ove nedelje vaša poslovna partnerstva, ali I odnosi sa nadređenima jesu malo “labavi”, pa bi ih valjalo učvrstiti, a ne razgraditi dodatno. Okrenite loše situacije u svoju korist, sada to možete.
Novac
Finansije su ove nedelje okej, ali na dnevni red mogu doći povećani troškovi, ali I neka dugovanja iz prethodnog perioda. Nije vreme ni za ulaganja u posao, bar ne veća.
Zdravlje
Potrebno vam je više šetanja, kretnje, fizičkih aktivnosti, kao I promene u načinu ishrane. Moguće su I manje prehlade.
JARAC
Hrana
Ova vam nedelja donosi umerenost, odgovornost prema sebi I stvaranje pravilnih navika kada je ishrana u pitanju. Odličan je momenat da krenete sa dijetom ili nekim novim režimom ishrane. Potrudite se samo da na vašem jelovniku bude više variva, kuvane hrane.
Ljubav
Moguće je da vi I partner nećete imati dovoljno vremena jedno za drugo, barem u toku radne sedmice. Ovo ne bi trebalo da drastično utiče na vaš odnos, osim kod onih koji su nesigurni I koji će odmah u svojoj glavi početi da sklapaju kojekave teorije zavere I krenuti sa sumnjama u voljenu osobu. Nemojte dozvoliti da vas povremena ljubomora uvede u neke rasprave, kojima sada zaista nema mesta u vašem odnosu. Koristite svaki slobodan trenutak da budete zajedno, da promenite nešto u svojoj svakodnevici, da se možda više družite, izlazite. Ili se pak posvetite jedno drugom, na najlepši mogući način. Prost recept, samo ga treba primeniti…..Ukoliko ste usamljeni, stoji da vam je neko privukao pažnju svojim stavovima I kvalitetnom komunikacijom sa vama. Ipak, ni na dalje se ne dešava ama baš ništa.
Posao
Neke stvari I situacije će se u ovoj sedmici dešavati I rešavati bukvalno u poslednjem trenutku, taman kad pomislite da će vam se izmaknuti iz ruku. No, uglavnom ćete vreme provoditi u svakodnevnim poslovnim obavezama, truditi se da neke stvari dodatno izanalizirate I preračunate se, da biste napravili dobar plan I osnovu za naredni period. U suštini, ova nedelja neće doneti neka spektakularna dešavanja, pre nalete čas dosade, čas blage nervoze. Bilo bi fino da poboljšate komunikaciju sa nadređenima.
Novac
Nemate previše novca, ali se ni ne razbacujete I vrlo pametno I pažljivo planirate na šta ćete ga potrošiti. Savet – proverite ko vam sve duguje novac I podsetite te osobe na sebe….
Zdravlje
Uglavnom će zdravstvena problematika pogoditi starije pripadnike ovog znaka. Može se vezivati za aktiviranje hroničnih problema.
VODOLIJA
Hrana
Teško ćete tokom ove nedelje odolevati nekim iskušenjima kada je hrana u pitanju. Ili ćete pak varirati – jedan dan ćete uspeti da održite režim ishrane koji ste započeli, da bi već sledećeg navalili na omiljenu klopu. Promenljivo, nema šta…
Ljubav
Prvo par reči za slobodne Vodolije. U vašem emotivnom životu ništa se neće dogoditi. Eto, bilo je kratko i sažeto, jel da ? Stoji da se malo šalim sa vama, ali ja zaista ne znam na koji biste vi način mogli tokom ove nedelje « upecati » bilo šta da valja. Čak ako nešto i uradite, to će biti sa zauzetom osobom. Ako vam to odgovara, onda – samo napred! Što se tiče onih u emotivnim vezama I brakovima – ulazite drage I dragi moji u jedan “budi Bog s nama” period. Narednih desetak ili petnaestak dana vi I voljena osoba ćete non stop biti na granici da prekinete. Da bar za to postoji neki pravi, konkretan razlog – no, ne postoji. Uglavnom ćete se prepirati zbog gluposti I sitnica I niko od vas dvoje neće hteti da odustane. A kada se inat I tvrdoglavost kod vas konkretno probude, onda je to pitanje da li ćete uspeti da ih isključite….Nadajmo se da će vaš partner biti u fazonu “pametniji popušta”.
Posao
Neke vas situacije I ljudi koče I najradije biste ih “oduvali” sve u šesnaest, ali jasno vam je da morate da budete strpljivi…..a morate da se pravite I da ste fini I korektni I spremni za svaki dogovor, što vas posebno nervira, ali šta sad s tim. Na sve ovo, natovariće vam se tako neke obaveze na vrat, da ćete morati da trčite I da jurite, a imaćete utisak da samo tapkate u mestu I da ništa ne rešavate. Što više žurite, sve se odvija još sporije. Zato, malo povucite ručnu, odredite prioritete I pokušajte tako…
Novac
Novca će biti, novac ćete potrošiti, ni žute banke vam neće ostati. Vrlo ste efikasni u trošenju….
Zdravlje
Ništa strašno, ali mnogo sitnih problema. Sve se vezuje za kičmu, za ekstremitete, za stomak, za vene…I tako dalje….
RIBE
Hrana
Vi ćete ove nedelje I da jedete I da ne jedete na nervnoj bazi. U prevodu – čas ćete se tešiti hranom, čas ćete u potpunosti zaboraviti da ste preskočili obrok. Ili dva. Kako će se ovo odraziti na vaš stomak I na vaše zdravlje, to je već pitanje.
Ljubav
Vi I emotivni ili bračni partner – ko rogovi u vreći tokom ove nedelje. Kao da pričate različitim jezicima – hoćete jedno, mislite drugo, radite treće. E, to treće što radite obično dovede do svađe. Ona mučena Venera u vašem polju ozbiljnih partnerstava pokušava povremeno da “ispegla” situaciju, ali I vi I voljena osoba je samo povremeno koristite. U prevodu – evo vama jedne super nedelje da pokidate živce jedno drugom, a za celu situaciju ćete oboje biti krivi. Bilo bi dobro da nervozu zbog nekih drugih stvari prestanete da prenosite u odnos sa voljenom osobom. Pokušajte da se makar u drugom delu nedelje malo smirite, stabilizujete, popričate kako valja….Usamljene Ribe trenutno imaju samo neke “blic” situacije sa suprotnim polom. Ništa od toga što se dešava ne može trenutno da se zadrži…
Posao
Poslovni segment je stvarno tokom ovog perioda mesto na kojem se stresirate, I to ne zbog svojih grešaka, već zbog tuđih, ali I zbog napornih I zahtevnih osoba koje su oko vas. Pokušajte da ne obraćate pažnju na ovo I posvetite se svom poslu, ne dozvolite da vas distrakcije navedu da napravite neku grešku. Znate i sami koliko ste odgovorni kada je posao u pitanju, pa nemojte da vas gori od vas posle prozivaju kako nešto niste uradili kako treba. Sto više odgovornosti i truda – bolji rezultati !
Novac
Neke troškove nećete moći da izbegnete. Takođe, možete shvatiti da vam nedostaje određena suma da biste pokrili dugovanja koja imate. Nemojte se pozajmljivati, nije dobar period za to.
Zdravlje
To nerviranje će baš biti problem ove nedelje. Može se manifestovati kod vas I kroz problem sa spavanjem, ali I kroz glavobolju I stomačne tegobe.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.