Težak dan za DEVICE, Lava i Ovna očekuju velike PROMENE, a evo šta dnevni HOROSKOP predviđa za ostale znake

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 07:22

Težak dan za DEVICE, Lava i Ovna očekuju velike PROMENE, a evo šta dnevni HOROSKOP predviđa za ostale znake

Stiže nam Mesec u Raku.

Svaki dan je prilika da počnete od početka sve i promenite sve ono što vam više ne služi i što ne želite u svom životu. Nekoliko smernica za to može da vam da i dnevni horoskop.

Ovan

Uprkos nežnoj energiji Meseca u Raku, danas vam se otvaraju vrata velikih izazova. Prihvatićete ih raširenih ruku i pokušati da izvučete najbolje iz njih. Ne plašite se promena.

Bik

Danas ćete posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti pasivni, a prati vas i nedostatak motivacije. Neće se pojaviti neki veliki problemi, ali vi ćete se osećati prezasićeno.

Blizanci

Bezbrižno razmišljanje danas će vam olakšati osećaj odgovornosti i donošenje odluka. Vrlo ste spontani, a to vam olakšava mnoge situacije na poslu.

Rak

Danas, kada je Mesec u vašem znaku, bićete nežniji i fleksibilniji u ljubavi. Strast i romantične iskre očekuju slobodne Rakove. Uživajte u vetrovima ljubavi.

Lav

Ne krivite druge za razne nesporazume, već razmislite os vojim postupcima. U ljubavi će se dogoditi neki pozitian obrt, samo imajte strpljenja.

Devica

Danas će zbog Meseca u Raku dan teško početi, što će vam oduzeti svu energiju. Zbog posla ćete zapostaviti ljubav. Drugi deo dna donosi vam spokoj.

Vaga

Ne odlažite obaveze, već se danas posvetite ostvarenju svojih ambicija. Kombinujte iskustvo i znanje, mudrost i dobre okolnosti. Uporne Vage očekuje pozitivan pomak na poslu.

Škorpija

Vaša osećanja će se uskoro proširiti, a očekivanja povećati. Vaše samopouzdanje biće na vrhuncu uprkos Mesecu u Raku danas. Uveče vas očekuje ljubazna i topla energija.

Strelac

Danas vam sitnice donose veliku radost. Sve ide kako treba, čak i brže nego što ste očekivali. Definitivno možete tražiti više za sebe - Univerzum vam donosi magični sjaj.

Jarac

Bićete odlučni u svojim namerama i ostavićete dobar utisak. Moguće su finansijske krize, ali to će vas motivisati da više radite i suočite se sa preprekama.

Vodolija

Povećana napetost u vašem ponašanju definitivno neće biti dobra. Mesec u Raku pomaže da rešite finansijske nesporazume. Opustite se malo i više verujte sebi.

Ribe

Bićete manje opterećeni ako danas verujete u svoj put. Mesec je u znaku Raka, pa je moguće da ćete lako upasti u zabludu, naročito u odnosima. Čuvajte se manipulaija i licemerja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.