TEŠKO ĆE SE UDATI! Žene rođene u ova TRI HOROSKOPSKA ZNAKA preferiraju da budu LJUBAVNICE!

Izvor: 011vodič.com, 05.Nov.2019, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKO ĆE SE UDATI! Žene rođene u ova TRI HOROSKOPSKA ZNAKA preferiraju da budu LJUBAVNICE!

Pripadnice ova tri horoskopska znaka imaju veći potencijal da se ostvare kao ljubavnice, nego kao supruge.
Ovan
Na prvom mestu su svakako žene u znaku Ovna. One već imaju reputaciju sebičnjaka, pa ukoliko procene da će lepo ugoditi sebi ukoliko se upuste u vezu sa oženjenim čovekom, vrlo verovatno će se prepustiti. Jedino što može da ih iz toga izvuče jeste njihov jak poriv da uvek rade ispravne stvari.
Škorpija
Škorpije su, kao i dame u znaku >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Ovna, uvek sebi na prvom mestu. Pored toga, veruju da treba uživati u životu po svaku cenu, a ako to podrazumeva i romansu sa zauzetim ljudima – one sa tim nemaju problem.
Vodolija
Neke žene ustuknu kada čuju da je muškarac koji im se sviđa zauzet. Kao da na čelu ima znak koji piše “Zauzeto, odstupi”, i zaboravljaju na njega. Za Vodolije je to naprosto pozivnica za osvajanje i lako će joj se prepustiti.

The post TEŠKO ĆE SE UDATI! Žene rođene u ova TRI HOROSKOPSKA ZNAKA preferiraju da budu LJUBAVNICE! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.