Slatkorečivi, ali neiskreni: Muškarci u ovom znaku su najgori izbor

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2018, 02:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slatkorečivi, ali neiskreni: Muškarci u ovom znaku su najgori izbor

Osobe rođene u jednom horoskopskom znaku više od drugih se izdvajaju svojom slatkorečivošću i znacima pažnje, međutim, kada vas konačno osvoje, tek onda će se pokazati kakav im je pravi karakter.

Ovnovi sve rade na sebi svojstven način i ne vole da slušaju kritike i predloge drugih.

Žele da je isključivo pod njihovom kontrolom i da komanduju svime, tako da njihovi partneri baš i nemaju pravo glasa u vezi. Čak i kada uvide da je sve krenulo u pogrešnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << smeru, oni neće dozvoliti partneru da preuzme inicijativu i pokuša da popravi stvar. Od partnera Ovan očekuje da ga bespogovorno sluša.

Ako se usudi i na najneviniju kritiku, osetiće njegov bes i prezir. Ipak, nije sve crno, naravno.

Ovaj znak važi za najodanijeg i najlojalnijeg partnera. Onog koga voli čuva kao malo vode na dlanu, prenosi portal "Thoughtcatalog", ali jedini problem je to što se to dešava samo ako ga partner prihvati takvog kakav je i povinuje se njegovim prohtevima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.