Izvor: Luftika.rs, 01.Avg.2019, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa Bikom, Jarcem, Rakom i Škorpijom najlakše ćete izgraditi budućnosti i zadržati ih u vezi

Zavesti muškarca često nije lak izazov. Većina njih pada na atraktivan izgled u kombinaciji s prijatnom lićnošću, a malo kulinarskog i sportskog znanja dobitna su formula uspeha.
Problemi nastaju kada početna privlačnost splasne i kada treba održati njegovu pažnju.
Bik Muškarac u ovom horoskopskom znaku je stabilan i ne voli promene. Kada započne vezu, svim silama će se truditi da ona opstane.
Bik će da raskine samo ako je sateran uza zid i ne vidi drugo rešenje. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Njegovu pažnju zadržaće lepa i doterana žena koja voli kuvanje, muziku i uredan dom, oko kojeg se ponajviše sama brine.
Rak Odmalena mašta o porodici kao sigurnoj luci u koju će se uvek moći vraćati. Ako ste nežna partnerka koja mu posvećuje mnogo pažnje, vodi računa o tome da je frižider uvek pun, a kuća čista, dobri su izgledi da će sa vama ostati zauvek. Zauzvrat će i sam davati puno i biti partner kakav se samo može poželeti.
Jarac Ne ulazi olako u veze te ulaže velik trud u uspeh i trajnost odnosa u kojem se emocionalno angažovao.
Privlače ga odgovorne, marljive i ambiciozne žene koje drže do sebe i ostvarene su u poslovnom i finansijskom smislu. S druge strane, žena koja je neozbiljna i živi od danas do sutra brzo će ga naterati da pobegne glavom bez obzira.
Škorpija Gašenje početne strasti neće ga oterati iz veze ako mu partnerka okaže trajnu i odanost. Stekne li utisak da mu druga žena neće pružiti bitno bolje uslove, ostaće s vama.
Veliki ljubavni horoskop za avgust 2019: Ovan neodoljiv, Rak u dilemi, Devica oprezna

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.