STVORENE ZA BRAK! Žene rođene u OVA 3 horoskopska znaka su najbolje SUPRUGE na svetu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2018, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STVORENE ZA BRAK! Žene rođene u OVA 3 horoskopska znaka su najbolje SUPRUGE na svetu!

Imaju pojačan osećaj za porodicu.

Brak nije nešto o čemu sanja svaka žena.

Međutim, pripadnice ovih horoskopskih znakova obično počinju da planiraju svoje savršeno venčanje već u detinjstvu, a odmalena znaju i kakvog tačno supruga žele kao i koliko će imati dece. To ih obično čini i savršenim suprugama, a postoje i još neki razlozi zašto su njihovi muževi pravi sretnici. Otkrijte jeste li među njima:

ONI NE ZNAJU ZA LJUBOMORU! Ovi horoskopski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << znakovi OBOŽAVAJU SLOBODU, i nećete doživeti da vas PRITISKAJU!

VREME JE DA BUDETE DOSLEDNI! Evo koja je najbolja NOVOGODIŠNJA ODLUKA za svaki horoskopski znak!

Rak

Žena rođene u znaku raka spremne su da naprave sve za svog partnera i da ga vole bezuslovno. Iako su ponekad dramatične i naporne, to se isplati istrpjeti u usporedbi s tim koliko ulažu u odnos. Njihova životna misija je da stvore rajski kutak za svoju obitelj i mjesto na kojem će se svi osjećati ugodno.

Lav

Iako Lavice ne mogu da se upoređuju sa Rakovima i one su idealne supruge. Žene rođene ovom znaku su istovremeno ratnice i nežne duše, i veoma su odane porodici. Vole nesebično i čisto, a najčešće traže partnere koji su energični poput njih.

NAJČUVANIJE TAJNE ZNAKOVA! Ribe ne vole da traže pomoć, Jarac se boji da će ostati sam, a ŠTA vi KRIJETE?

GUŠITE, PRETERUJETE, NEPOVERLJIVI STE: Ako ste sami, možda je do vašeg horoskopskog znaka!

Ovan

Žene rođene u ovom znaku poznate su zavodnice i muškarci im teško odolevaju. Međutim, oni "odabrani" doživljavaju pravi preobražaj, jer pripadnice ovog znaka sposobne su da svog muškarca učine jačim, vedrijim i odgovornijim. Žene Ovnovi su odlične, ali i stroge majke koje rađaju pobednike.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.