SLATKI, NEODOLJIVI ALI I OPASNI: 4 znaka koja važe za najveće MANIPULATORE u horoskopu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2018, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLATKI, NEODOLJIVI ALI I OPASNI: 4 znaka koja važe za najveće MANIPULATORE u horoskopu!

Nećete odoleti njihovom šarmu, ali vodite računa da ne nasednete uvek na njihovu priču.

Pazite se ovih znakova ako ste s njima u nekoj bliskoj interakciji jer mogu biti veoma šarmantni i slatkorečivi, a u suštini su veoma opasni.

Blizanci

Ne verujte im nijednu reč koju vam kažu, ili bar sve što kažu uzmite s ogromnom rezervom. Blizanci vrlo često stvarno veruju u iskrenost svojih namera, ali problem je u tome što se brzo predomisle. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Објава коју дели Woman_revolution (@woman__revolution) дана 9. Феб 2018. у 4:46 PST

Rak

Znaju tačno šta da kažu i sa kolikom količinom emocija. Rakovi vole da dobiju ono što žele, a nema toga šta neće učiniti da bi došli do svog cilja, ma koliko on kratkoročan bio. Apsolutni su majstori u manipulisanju rečima - i suzama.

Lav

Lavovi su narcisoidni, a samim tim i uvereni da svi žele baš ono što i sami žele. Zbog toga će pokušati da izmanipulišu osobu da radi isključivo ono što se njima radi i uveravati ih da su tuđe ideje jednostavno lošije.

Објава коју дели Woman_revolution (@woman__revolution) дана 22. Јан 2018. у 8:39 PST

Vodolija

Obožavaju da gledaju kako se neko zaljubljuje u njih, a jednom kad su postigli to što su hteli, gube interes i traže novu zanimaciju. Ako usput primete da gubite interes, manipulacijom će vas lako vratiti na "pravi" put.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.