SEKS POZE PO HOROSKOPU: Device pali oči u oči, Račice su jahačice, a Lavice ne mogu bez…

Izvor: Telegraf.rs, 21.Sep.2016, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEKS POZE PO HOROSKOPU: Device pali oči u oči, Račice su jahačice, a Lavice ne mogu bez…

Ukoliko želite da začinite i osvežite svoj seksualni život, predlažemo vam da se okrenete zvezdama, jer u njima leži rešenje.

Bilo da ste tek krenuli u akciju sa novim partnerom ili želite vratiti onu početničku strast u vezi, postoji bezbroj razloga zašto biste trebali da isprobate nove seksualne položaje. I ako vam se pritom ne slušaju seksualani saveti koji su na svakom koraku isti, zašto ne biste isprobali nešto novo prema vašem horoskopskom znaku?

To, naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ne znači da ćete se slepo držati jednog položaja koji vam preporučuju zvezde, ali ako baš taj niste isprobali, vreme je.

Ovan - Obrnuta jahačica

One vole da budu vođe u svakom aspektu svog života tako da im najviše odgovaraju poze u kojima preuzimaju kontrolu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alexandre Jacques

Bik - Misionarski

Traže strast u svim oblastima života i vole osetiti veliku bliskost s partnerom, a za to je savršen misionarski položaj.

Foto-ilustracija: Profimedia

Blizanci - Stojećki

Originalne i pomalo komplikovane, Blizančice vole neuobičajene poze kao što je ova u kojoj partner stoji, a žena ga obuhvati nogama.

Print Screen: Irreversible

Rak - Jahačica

Osećajne i pažljive Račice vole da gledaju partnera dok uživa pa je poza jahačice licem u lice idealna za to.

Foto: Profimedia

Lav - "Doggy Style"

Lavice vole intenzivnost, a takozvana pseća poza biće još zanimljivija ako postavite ogledalo u kojem se vi i vaš partner možete posmatrati.

Foto-ilustracija: Profimedia

Devica - Oči u oči

Ponekad stidljive Device ipak vole zanimljive položaje unutar četiri zida, a poza u kojoj su oba partnera oči u oči, dodatno će vas zapaliti.

Foto-ilustracija: Profimedia

Vaga - 69

Vage vole da eksperimentišu, a koliko vole da daju, toliko vole i primati pa su za njih savršeni položaji u kojima se oba partnera jednako trude, poput onog 69.

Foto-ilustracija: Profimedia

Škorpija - Ležeći doggy

Tajanstvene i strastvene Škorpionke izgaraju u seksu i vole gotovo sve položaje, a posebno će ih oduševiti ležeći doggy style gde je užitak zagarantovan.

Foto-ilustracija: Profimedia

Strelac - Savijen doggy

Impulzivne žene Strelci takođe vole neobične poze. Probajte onu gde oba partnera stoje, ali je žena savijena u struku.

Foto-ilustracija: Profimedia

Jarac - Yogi

Dominantne Jarčice vole kontrolu, ali i vole i kada je muškarac glavni. Poza u kojoj je žena podignuta, a muškarac na kolenima daje oboma kontrolu.

Foto-ilustracija: Profimedia

Vodolija - Stojeći sa podignutom nogom

Možda naizgled hladne, žene Vodolije vole seks i uživaju u njemu, a posebno zadovoljstvo pružiće im seks pod tušem stojećki.

Foto-ilustracija: Profimedia

Ribe - Kašika

Romantične ribe vole da se povežu sa partnerom, a poza poput kašike, u kojoj se istovremeno mogu maziti i ljubiti, najviše im odgovara.

A evo i gde Beograđani uglavnom vode ljubav.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.