S NJIMA NEMA PRIČE: Oni važe za NAJTVRDOGLAVIJE horoskopske znake!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S NJIMA NEMA PRIČE: Oni važe za NAJTVRDOGLAVIJE horoskopske znake!

Sigurno ste se susreli s nekim od njih...

Ova tri horoskopska znaka su tvrdoglavija od svih ostalih. Proverite da li ste na listi!

Ovan

Traženje pomoći je u suprotnosti sa njihovim uverenjima i oni uvek misle da mogu i bolje ako to rade sami. Mnogi su impulsivni, odlučni i ne plaše se reći nekome kada greše, ali ne tolerišu kada ih neko kritikuje, piše Ženskimagazin.rs.

Bik

Bikovi misle da je samo njihov način ispravan. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Oni su neverovatni i ne dozvoljavaju da ih kritikuju. Kada je u pitanju obavljanje posla, Bikovi bi radije obavljali posao dva puta duže nego što bi tražili tuđu pomoć, jer su uvereni da će ih drugi samo usporiti.

Škorpija

Škorpije su jako ponosne na svoj horoskopski znak, a omiljeni hobi im je da dokazuju greške drugih. Oni koriste svoja verovanja i znanje za izgradnju celog života i zato ih je teško ubediti u suprotno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.