Izvor: Luftika.rs, 17.Feb.2022, 21:51

Rak, Škorpija i Ribe 18. februara ulaze u magičan period, do 20. marta pratiće ih luda sreća

Sezona Ribe počinje 18. februara, a za tri horoskopska znaka ovaj period biće magičan period ispunjenja želja.
Ako se prepuste uticajima zvezda, ostvariće sve ideje koje su imali. Ovi svojevrsni srećnici napredovaće na svim životnim poljima, a privatni, poslovni i ljubavni život će im procvetati poput prirode u proleće.
Rak Pripremite se za ludu vožnju, jer ćete se često osetiti kao da letite na magičnom ćilimu.
Bilo da se odlučite za novi kurs ili planirate romantično >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << putovanje sa voljenom osobom, vaš život će izgledati idilično i sve vaše emocije leći će na pravo mesto.
Neki od vas će ući u nepoznatu teritoriju, pa ako želite uspeti, samo slušajte svoje srce i sledite ga bez straha.
Škorpija Sve što ste držali u sebi tokom sezone Vodolije, pustićete iz sebe tokom sezone Ribe. U ovom razdoblju imaćete priliku da upoznate nekog ko će vas inspirisati i u koga biste mogli da se zaljubite, kreativnost će vas potpuno preplaviti, a vi ćete konačno stupiti u kontakt sa svojom umetničkom stranom.
Ova sezona će biti ispunjena s puno ljubavi – ljubavi prema partneru, ali i ljubavi prema sebi.
Nemojte se uzdržavati! Jednostavno se prepustite i živite svoj život do maksimuma.
Ribe Vaša sezona je konačno došla i vi već osećate magiju. Vaša nežna priroda kombinovana s magičnim umom i zagonetnom misterioznošću je zaista jedinstvena.
Iako se vaše emocije lako mogu uzdrmati, proćićete kroz jedan od najboljih perioda svog života.
U ovom razdoblju pokazaćete se kao posvećeni partner i tako ćete ojačati i svoju ljubavnu vezu i odnose sa drugim važnim ljudima. Vaša komunikativnost doći će do izražaja, pa treba iskoristiti ovaj nalet brbljivosti u svoju korist.
Veliki horoskop za proleće 2022: Evo šta svaki znak očekuje u martu, aprilu i maju!

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Do 20. marta glava će vam biti u oblacima a čudesne ljubavi desiće se gde ih ne očekujete

Izvor: Luftika.rs, 18.Feb.2022, 20:46

Sezona Riba je, konačno, stigla! Ove godine, Sunce će biti u Ribama od 18. februara do 20. marta, oduzimajući ekstrovertnu, društvenu energiju sezone Vodolije i zamenjujući je mirnom, ali emotivnom, vibracijom. Vodeni znaci Rak, Škorpija i Ribe napreduju ovog meseca, dok su promenljivi znaci...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.