Izvor: Luftika.rs, 15.Sep.2019, 01:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rak, Ribe i Ovan su najteži znakovi Zodijaka i niko ih ne podnosi

Dok za neke ljude kažemo da su anđeli u telu čoveka, osobe rođene u ovim horoskopskim znacima uglavnom nisu među njima. Sa pripadnicima ovih znakova Zodijaka ponekad je potpuno nemoguće izaći na kraj.
Rak Promenjivo raspoloženje koje karakteriše osobe rođene u znaku Raka najčešći je razlog zašto ljudi od njih beže glavom bez obzira. Njih ćete lako uvrediti i najmanjom sitnicom, što može rezultirati histeričnim plakanjem ili napadima besa. Ni jedno ni drugo nije baš privlačno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << piše Superžena.
Ribe Ribe su, poput Rakova, osetljive na sve primedbe koje im se upute, piše index.hr. Iako su često vrlo iskompleksirane, Ribe misle da su posebne i bolje od drugih, što pokazuju svojim ponašanjem koje izluđuje ljude oko njih.
Ovan Tvrdoglavi Ovnovi misle da su uvek u pravu. Skloni su manipulisanju drugim ljudima i privlačenju pažnje na sebe, što ih u društvu često čini omraženima pa retko kada zadrže prijatelje na duži period.
Oni su vaši najveći neprijatelji prema Zodijaku, klonite ih se po svaku cenu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.