Pročitajte dnevni horoskop za subotu, 18. avgust 2018. godine

Izvor: Savršena.com, 18.Avg.2018, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pročitajte dnevni horoskop za subotu, 18. avgust 2018. godine

Merkur u sekstilu sa Venerom za početak ovog vikenda, Merkur je retrogradan i dalje, a Veneri je ovo treći put da se susreće s retrogradnošću! Ovo je jedna prohodna, valjana energija, puna optimizma i želja za kontaktom, dan za dobre ideje, odluke.
Komunikacija danas je protočna, laka, sve je jasno. Ne manjka šarma ni onima koji su po prirodi sramežljivi i nesigurni u sebe. Moguće je da vam se desi lepa letnja ljubavna priča, posebno ako ste otputovali negde na odmor.
Merkur >> Pročitaj celu vest na sajtu Savršena.com << ipak svojom retrogradnošću podseća na prošlost, te su mogući naleti sećanja, susret ili poziv od nekoga ko vas dugo nije kontaktirao, a s kim imate neke priče koje nisu zaključene…
U nastavku pročitajte dnevni horoskop za subotu, 18. avgust 2018. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.
ČITAJ HOROSKOP

Nastavak na Savršena.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Savršena.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Savršena.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.