Predstavljamo vam PET najneurednijih horoskopskih znakova!

Izvor: Prva.rs, 05.Okt.2018, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljamo vam PET najneurednijih horoskopskih znakova!

Strelac
Strelac će za sebe reći da uopšte nije neuredan, nego da jednostavno imaju sposobnost da jako brzo naprave nered. Zvuči kao definicija neurednosti, ali ponavljamo - Strelac će sebi reći da uopšte nema takvu karakteristiku.
Lav
Lavovi nisu neuredni, ali uvek pronađu nešto pametnije da rade. Čišćenje zbog toga često pada u drugi plan, a ovaj znak najviše voli kad za njih taj posao odradi neko drugi.
Bik
Bikovi vole da njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << dom bude čist, ali ako moraju da biraju između brige o čistoći i brige o sebi, odabraće ovo drugo. Bik će radije leći na krevet i pogledati dobru seriju nego čistiti, a osećaj krivice nikad neće biti dovoljno jak da bi se promenili.
Ribe
Ovaj horoskopski znak je sasvim logičan kad je u pitanju čišćenje - zašto nešto pospremiti odmah, kad mogu očistiti dom za nekoliko dana, kad se nakupi još nereda? Moramo priznati da ovo mišljenje nije sasvim pogrešno.
Vodolija
Vodolije dobiju napad čišćenja i u tim trenucima bukvalno očiste detaljno svaki ugao stana, ali nažalost taj napad dobijaju jako retko.
Izvor: ženskimagazin.rs

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.