Ovim horoskopskim znakovima je bolje da su bez partnera nego u vezi

Izvor: B92, 24.Apr.2021, 19:24

Ovim horoskopskim znakovima je bolje da su bez partnera nego u vezi

Jednostavno - prijatnije se osećaju kad su solo...

Ako ste jedan od onih ljudi koji teško pronalaze partnera i nema puno veza iza sebe, moguće je da je to povezano sa vašim horoskopskim znakom.

1. Blizanci

Svako ko poznaje bar nekog Blizanca zna da ovaj znak ne uspeva u dugotrajnim vezama. Naravno, da to ne znači da ne žude za intimnošću, ali jednostavno im je lakše da upravljaju ležernim i ne tako komplikovanim odnosima. Blizanci često igraju na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sigurno i počinju veze tek kada su sigurni da će ona uspeti.

2. Vodolija

Jedan od najsamostalniji znakova je srećan kada je po njegovom. Oni jesu brižni i osećajni, ali im treba prostora i mir da bi mogli da stvaraju svoje ideje. Često su u potrazi za osobama koje ih razumeju i dele njihove stavove i iskustvo kaže da je im baš zbog toga nije lako da nađu partnera.

3. Devica

Previše je izbirljiva i kritična preba sebi, ali i prema drugima. Device imaju savršenu sliku veze kad upoznaju partnera, ali život u paru nikada ne dolazi bez izazova. Međutim, ako nešto nije savršeno, nije dovoljno dobro za Devicu. Zato će radije će pričekati savršenog partnera bez obzira koliko to dugo trajalo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.