Izvor: Luftika.rs, 30.Apr.2021, 18:55

Ovan, Bik, Rak, Škorpija u maju 2021. biće uspešni na svim poljima i sve će im ići od ruke

U mesecu maju svoje rođendane slave Bikovi i Blizanci, a proleće je u punom zamahu. Za četiri horoskopska znaka ovaj maj će biti posebno uspešan i doneće im sreću i uspeh na svim životnim poljima.
Da li ste među sretnicima?
Ovan Peti mesec u godini donosi Ovnovima uspeh na polju karijere i ljubavi. Kada je karijera u pitanju sledi promena posla za neke Ovnove jer će dobiti ponude koje je teško odbiti. Prihvatite ih samo ako imate baš sve informacije vezano za tu poziciju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Takođe, sledi vam uvećanje finansija.
Kada je ljubavni život u pitanju stvari se lepo odvijaju. Sa postojećim partnerom imate divnu komunikaciju, razumete se i bez puno reči. Slobodnim Ovnovima je naglašena intuicija (čemu vi niste baš skloni) i odlično je da je poslušate kada je ljubav u pitanju. Postoji mogućnost udvaranja preko posla, saradnika.
Bik Maj je Bikovima na neki način prekretnica u poslu i karijeri. Potrebno je da radite punom parom i uspeh zagarantovano sledi krajem meseca. Uspeh u smislu povećanja zarade i promene pozicije.
Emotivni život za slobodne Bikove je naglašen jer sada možete upoznati srodnu dušu.
Rak Sada je potrebno da zaista gledate samo sebe! Imate velike šanse da napredujete u karijeri, ali samo ako ne sumnjate u vaše sposobnosti i ako imate vere u sebe uspeh je tu!
Imaćete i pomoć od kolega i nadređenih. Nemojte misliti da ste sebični. Nikome ništa ne dugujete u poslovnim odnosima!
Slobodni Rakovi imaju predispozicije da prijeteljstvo preraste u ljubavni odnos. Možda neće dugo potrajati, ali se slobodno upustite u romansu.
Škorpija Slobodne Škorpije će početkom meseca uploviti u ljubavnu vezu koja će odmah preći u zajednički život. Veza će biti puna strasti! U polju karijere vam predstoji jako uspešan mesec.
Sada je pravi momenat da popričate sa šefom jer će te imati njegovu podršku. Takođe, i kolege vas podržavaju.
Venera u Blizancima će biti prevrtljiva 8. maja, Devica, Vaga i Vodolija pred velikim ljubavnim izazovima



Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.