Ova tri znaka očekuju VRTOGLAVE promene u ŽIVOTU! Narednih dana vas čeka LUDILO!

Izvor: 011vodič.com, 10.Jul.2019, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova tri znaka očekuju VRTOGLAVE promene u ŽIVOTU! Narednih dana vas čeka LUDILO!

AUTOR: Sensa/M.M. DATUM I VREME: 10.07.2019. 10:36 – 10.07.2019. 10:47 Merkur je ponovo u retrogradnom kretanju, a ako ste rođeni pod nekim od ova tri znaka – na vas će ova promena posebno uticati. Foto: Profimedia Merkur je ponovo u retrogradnom kretanju, a ako ste rođeni pod nekim od ova tri znaka – na vas će ova promena posebno uticati. HOROSKOP ZA 10. JUL Skloni ste zdravstvenim problemima! Posetite lekara na vreme! Ali, pre nego što još jednom prevrnete očima na još jedno previđanje >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << loše komunikacije, trebalo bi da znate je julski retrogradni Merkur samo jedan faktor u vezi koju imamo sa svetom, naših veza sa drugima i samim sobom. VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Ovnovi da se paze burne rasprave sa partnerom, a evo ko može da očekuje iznenadni priliv NOVCA!   Pre svega, svi znakovi treba da ovo vreme iskoriste za razvijanje i reflektovanje svojih misli, jer se život ne završava kada počne da nam bude izazovno i teško. U ovom periodu budite osoba koja se neće plašiti da krene na put samoisceljivanja i uživajte u stvarima koje volite, od hrane do muzike. Nosite šminku za koju vam je neko rekao da vam ne stoji, a vama se sviđa, gledajte u zvezde, uživajte u životu… Jednostavno, zabavite se! PROČITAĆE VAS KAO KNJIGU Jedanaest zabavnih činjenica o osobama rođenim u znaku Raka! Foto: Shutterstock, ilustracija Ovan Ovog meseca vam je išlo prilično dobro! U vašoj karijeri, ličnom životu, društvenim krugovima i romantičnim avanturama, gurali ste u svom stilu. Dragi Ovnovi ovog retrogradnog Merkura se ne plašite da promovišete povode i da radite na onome o čemu brinete. Bliži ste ciljevima nego što mislite. Vaša energija je živa i brza, pa preuzmite prednost! FEBRUARSKIM MAČKAMA TREBA STRPLJIV MUŠKARAC Evo kakav frajer je stvoren za vas! Pronađite LJUBAV prema mesecu u kom ste […] More
The post Ova tri znaka očekuju VRTOGLAVE promene u ŽIVOTU! Narednih dana vas čeka LUDILO! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.