Ova tri horoskopska znaka čeka krah ljubavi do kraja godine

Izvor: BKTV News, 19.Okt.2018, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova tri horoskopska znaka čeka krah ljubavi do kraja godine

Fokusiraće se na sopstvene potrebe, što se njihovim partnerima neće dopasti.

Dok će neki horoskopski znakovi do kraja godine pronaći ljubav svog života, pripadnike ovih znakova čeka raskid.

Ova tri horoskopska znaka čeka ljubav do kraja godine

LAV

Lavovima će naročito izazovan biti početak novembra, kada će svađe i nerazumevanje postati sve češći u vezi. Pored toga, može se javiti i ljubomora, kao i sumnja u emocije >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i vernost. Kako je nepoverenje nešto što osobe koje su rođene u ovom znaku ne trpe,  vrlo je verovatno da će krajem godine završiti vezu u kojoj se nalaze.

FOTO: Pexels

STRELAC

Bilo da ste prethodne godine izašli iz duge veze, ili ste trenutno u njoj, vama ljubav tokom cele ove godine nije prioritet, pa će tako ostati sve do početka naredne godine. Želite da do kraja godine završite sve što se započeli a odnosi se na vaše poslovne obaveze, pa čak i zapostavljene hobije. Do kraja godine radićete na sebi, te ukoliko ste u vezi to se može negativno odraziti na vaš odnos, jer će partner zahtevati pažnju koju vi nećete moći da pružite, što će dovesti do kraha veze.

Da li ste među njima? Ovo su najljubomorniji znakovi u horoskopu

JARAC

Vi ste potpuno posvećeni poslu i napredovanju, ljubav vam je "poslednja rupa na svirali". I vaš partner to primećuje, zbog čega je vrlo verovatno da ćete do kraja godine  prekinuti vezu. Prioritet su vam neke druge stvari, rešavate gomilu drugih problema, a drama oko toga što ste zaboravili godišnjicu vam stvarno nije potrebna.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.