Izvor: Luftika.rs, 13.Jul.2018, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova četiri znaka su najveći preljubnici Zodijaka

Neki horoskopski znakovi su prosto skloniji preljubi od drugi. Njima veza i brak ne znače puno i rado će se upustiti u novu avanturu ako se za to ukaže prilika.
Nekada je razlog pojačan seksualni apetit, a nekada je u pitanju i stara dobra znatiželja koja često ume da ubije mačku, ali ova četiri horoskopska znaka spremna su da rizikuju sve samo da bi proverili da li je trava zaista zelenija u komšijskom dvorištu.
Strelac Strelčevi su večito u potrazi za nekom novom avanturom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << a to važi i za ljubavne odnose. Varaće vas i kada su srećni sa vama i kada nisu, ne razmišljajući ni na trenutak o mogućim posledicama. Ono što ih razlikuje od većine ostalih znakova je činjenica da će vam uvek priznati prevaru.
Vaga Vage često varaju kad god im treba injekcija samopouzdanja ili kada osete da imaju neki problem u vezi. Umesto da sednu i razgovaraju sa partnerom, Vage će radije pokušati da se stresa reše prevarom. Takođe, kod Vaga budite na posebnom oprezu sa njihovim bivšim partnerima, jer su Vage poznate po tome da će u nekom trenutku pokušati da obnove stare romanse.
Lav Lav uvek i po svaku cenu mora da bude u centru pažnje, a svoju veličinu najlakše dokazuje ljubavnim avanturama. Prevariće vas kad god mu se za to ukaže prilika, čisto zato što mu se može.
Škoripija Da li ste pomislili da ovakav horoskop može da prođe bez Škorpije? Jak seksualni nagon navodi ih da isprobaju baš sve što se nudi. Lagaće, varaće, manipulisaće, uradiće baš sve da prevari a da pritom ostane neotkriven, a kako je majstor manipulacije, u tome uglavnom i uspeva.
Tri znaka koji će pronaći ljubav ovog leta

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.