Osobe u ovim HOROSKOPSKIM ZNACIMA su pravi sebičnjaci!

Izvor: 011vodič.com, 27.Nov.2019, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osobe u ovim HOROSKOPSKIM ZNACIMA su pravi sebičnjaci!

Jedino što je njima na pameti je da se okoriste, a kasnije im je svejedno hoće li s tom osobom ostati u dobrom, lošem ili nikakvom odnosu.
Ova tri horoskopska znaka slove za najsebičnije.
Blizanci
Blizanci će vas na prvu uveriti da su vrlo velikodušni međutim vrlo brzo ćete se uveriti da to nije istina. Osobe rođene u znaku Blizanca uglavnom su vrlo neozbiljne i jedino što im je važno jeste to da namire neku svoju potrebu. Kada im se vi jednom obratite za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pomoć, vrlo verovatno ćete čuti kako nemaju vremena.
Devica
Devicama je jako važno da sve ide po nekim njihovim pravilima. One su te koje sve određuju i ako im se usprotivite, nećete dobro proći. Kada ih neko zamoli za uslugu, Device uglavnom odmah kažu šta žele zauzvrat jer kod njih ništa ne ide besplatno.
Škorpija
Škorpije su opsednute svojim životom do te mere da će gaziti sve pred sobom ako treba kako bi došli do cilja. Oni su poznati po iskorišćavanju drugih, uzimanju tuđe dobrote zdravo za gotovo i zanemaruju tuđa osećanja.
The post Osobe u ovim HOROSKOPSKIM ZNACIMA su pravi sebičnjaci! appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.