Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka nikad nisu zadovoljne, uvek žele više

Izvor: B92, 02.Apr.2020, 18:53

Osobe rođene u ova tri horoskopska znaka nikad nisu zadovoljne, uvek žele više

Ljudi koji se nikada ne zadovoljavaju prosekom i uvek teže napretku pomalo su teški i sebi i drugima.

Naravno ambicioznost je izraženija kod određenih horoskopskih znakova, piše Your Tango. Horoskopski znakovi koji nikada ne miruju i neprestano nešto rade kako bi napredovali u svakom smislu, bilo profesionalno ili rekreacijski, jesu Blizanci, Devica i Ovan..

Blizanci

Osobe rođene u znaku Blizanaca sklone su preteranom trošenju novca jer misle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da će posedovanjem više stvari biti bolji, što ih često dovodi do velikih dugova. Oni su osobe koje nikada nisu zadovoljne same sobom, a kada nešto pođe po zlu, imaju tendenciju da okrive druge za vlastite greške.

Devica

Dok nešto nije savršeno, za Devicu je loše. Devicama je težnja ka perfekcionizmu urođena, a čak i kada u nečemu dostignu nivo kojim su zadovoljne, Device se ne osećaju dovoljno ispunjeno, pa odmah prelaze na nešto novo što bi mogle da usavrše.

Ovan

Ovnovi su jako strastvene osobe s izraženom ljubavlju prema životu. Oni žele da isprobaju sve što mogu, oprobaju se u različitim izazovima, posete svaki kutak sveta i slično. Ovnovi su osobe kojima trenutni karantin najteže pada jer su oni pravi pustolovi koji sa svakim danom žele više.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.