Izvor: Luftika.rs, 20.Maj.2022, 11:46

Oni su savršeni partneri: Ova 4 znaka važe za najbolje muževe zodijaka

Kako biste pronašli savršenog partnera možda bi odgovore trebalo da potražite u zvezdama.
Astrologija puno govori o osobinama, a otkriva i koji znaci posebno uživaju u ulozi supruga…
Ovo su najbolji muževi po horoskopu – puni podrške, iskreni, ljubazni i pouzdani. I, što je najvažnije, vole do ludila.
Bik Pouzdan, iskren i romantičan, Bik zna kako svoju ženu da održi srećnom i voljenom. Uvek traže stabilnost u vezama i to je ono što najviše cene.
Uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << njih ćete se uvek osećati voljeno i čuvano, a oni će vas razmaziti svojom ljubavlju do kraja. Uvek će biti tu za vas i brinuće o vama. Uz njih vam nikad neće nedostajati pažnje.
Lav Muškarac Lav je odan do srži i ima puno, čak i previše razumevanja. Voli da se divi svojoj partnerki i da je obasipa pažnjom i ljubavlju.
Lavovi će razmaziti svoju ženu kupujući joj puno poklona, pripremajući joj raskošna iznenađenja i planirajući zajednička putovanja. ​​Žene svog partnera Lava u svemu podržavaju.
Rak Oni su porodični ljudi i obožavaju da provode vreme sa svojom boljom polovinom pokazujući joj ogromnu ljubav. Oni su emotivni i kad su u braku, beskrajno vole.
Najviše vole da pokazuju ljubav i provode vreme s partnerkom čineći je srećnom i voljenom. Ljubaznog su srca i učinili bi sve da njihova životna saputnica bude srećna.
Ribe Ovaj horoskopski znak voli da ugađa i usrećuje druge. Najviše pažnje posvećuju supruzi i ona je za njih prioritet.
Učiniće sve da njihova supruga bude srećna i voljena i da u njima vidi snagu i podršku i zato su najbolji muževi uglavnom Ribe. Ljudima koje vole često su uteha i rame za plakanje.
Svi strahovi horoskopskih znakova

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.