OBAVEZNO URADITE OVO! Nedeljni horoskop OTKRIVA VELIKI PREKRET i šansu za ove ZNAKE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2019, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBAVEZNO URADITE OVO! Nedeljni horoskop OTKRIVA VELIKI PREKRET i šansu za ove ZNAKE!

Iskoristite priliku!

Svaki dan je priča za sebe, vi se trudite da iz svakog izvučete sve najbolje, da gledate pozitivno i date svoj maksimum. Kako bi vam pomogli u tome mi vam otkrivamo šta vam zvezde predviđaju za ovu nedelju.

OVAN: U poslednje vreme ste dosta rasejani, to vas ometa u poslu. Zbog toga ćete odlagati svoje obaveze, pa će vas pred kraj nedelje sačekati haos. Organizavanost vam baš i neće ići od ruke, zatražite pomoć od prijatelja mnogo će vam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << značiti. Oni koji su zauzeti ili u braku imaće ljubavne izazove u tajnoj vezi. Morate to da prekinete, jer vas mnogo opterećuje i stvara vam nemir i stres. Usamljeni će svojom harizmom privući zanimljive osobe u svoj život. Velike promene na ljubavnom polju će se odigrati preko noći, kao grom iz vedra neba. Promenite način ishrane, jer vam je opao imunitet ili često imate stomačne tegobe. Najbolji dani u nedelji su 24. i 25. jun.

BIK: Problemi na poslu će se nastaviti i u ovoj nedelji. Vreme je da nešto promenite. Povoljno vam je vreme za neko vrstu obuke. Na edukaciji možete sresti osobu koja će vas privući pri prvom susretu. Povećajte svoju fizičku aktivnost. Ležanje može da vas uvuče u blagu depresiju. Ako ste u braku ili dužoj vezi posvetite malo više pažnje partneru, u poslednje vreme ste ga zapostavili. Moguće su srčane smetnje. Najbolji dani u nedelji 25. i 26. jun.

BLIZANCI: Nešto što vam je vrlo važno ove nedelje možete izgubiti, bilo da je reč o papiru, podacima, poslu, dogovoru ili putovanju. Stoje vam loši odnosi sa kolegama, nije do vas, ponekad i oni budu nervozni pa prenose to na vas. Nove ljubavi kreću na nov i neobičan način. Osoba koja će vam pokrenuti leptiriće u stomaku je originalna i zanimljiva. Strasti ćete teško uspeti da iskontrolišete tako da se samo opustite i uživajte. Zauzeti mogu da očekuju lepe trenutke sa svojim partnerom kao i zanimljiv i neobičan izlet. Problem sa glavoboljom, sinusima ili kostoboljom se odužio, promenite terapiju . Dobar je period da probate sa alternativnom medicinom. Najbolji dani u nedelji su 27. i 28. jun.

RAK: Ako ste student očekujte dobar period za ispite. Na poslu će vam se dešavati promene koje vas neće usrećiti. Neke novine će vam zakomplikovati život, a plata će ostati ista. Neki od vas će ući u paralelni posao. Već sredinom nedelje očekujte strasveni susret sa osobom koja će uneti dosta krupnih promena kod vas. Neki će obnoviti vezu sa starijom osobom iz prošlosti. Oni koji su zazeti provešće prelepe dane sa partnerom, očekujte lepe poklone i prijatna iznenađenja. Muče vas problemi sa zubima. Najbolji dani u nedelji 24. i 25. jun.

LAV: Ostanite ambiciozni i u ovoj nedelji. Vaša organizovanost i odgovornost će vam doneti velike uspehe. Dobri rezultati vam mogu povećati platu. Vesti iz inostranstva koje ćete dobiti krajem nedelje će vas obradovati. Ako ste u dugim vezama mnoge stvar će vam biti nejasne, partner vam se čudno ponaša i to vam uliva dozu sumnje. Vas je ionako zainteresovala neka druga osoba, pa vam nije dosadno. Slobodni će rešiti da naprave pauzu i da odmore od emocija, posvetiće se provodima i prijateljima. Finansije su podnošljive, plus ćete imati bobitak krajem nedelje. Moguće su alergije na određenu hranu. Redukujujte ishranu radi celokupnog zdravlja. Najbolji dani u nedelji su 26. i 28. jun.

DEVICA: Na poslu izbegavajte svađe sa novim kolegama. Pripazite na svoj rečnik, jer se ubrzo možete kajati. Izbegavajte veliko trošenje novca, bolje je da prištedite. Slobodni krajem nedelje mogu da očekuju susret sa sportistom ili advokatom. Za vikend u vaš život može da uđe osoba koja će vam puno značiti. Oni koji su već dugo u vezi imaće pred sobom ljubavni izazov sa osobom koju su upoznali preko posla.Moguće su glavobolje i nesanice. Najbolji dani u nedelji 25. i 26. jun.

VAGA: Ako ste umetnik očekujte veliki uspeh na poslu. U prvoj polovini nedelje pripazite na važna dokumenta i na vredne stvari. Pojaviće se osoba koja će pokušati da vas prevari. Imaćete povoljnu kupovinu auta ili kućnih aparata. Dodatni posao će vam doneti lepu zaradu. Ove nedelje ćete biti omiljeni kod suprotnog pola. To vam prija i nećete se vezati za jednu osobu, pripazite samo da tako ne uđete brzo u problem. Ako ste u dugoj vezi imaćete česte svađe, partner neće biti zadovoljan vašim ponašanjem. Bolovi u grlu i prehlada. Najbolji dani u nedelji 24. i 25. jun.

ŠKORPIJA: Na poslu budite oprezni, tajni neprijatelji će sve učititi da vas gurnu u senku. Ne ulazite u raspravku jer to će vam još više pogoršati situaciju. Skoncentrišite se na svoj posao i trudite se da sve poslove završite na vreme. Oni koji su u dugim vezama ili brakovima funkcionišu promenjivo, često sumnjate u partnera i to vam ruši odnos. Slobodni se iz dana u dan zaljubljuju u osobu koja je često u njihovoj blizini. Ta osoba deluje misteriozno i teško možete da provalite šta misli o vama, to je vama uzbudljivo i sve više ste zainteresovani za nju. Najbolji dani u nedelji su 29. i 30. jun.

STRELAC: Početkom nedelje ćete obnoviti stare poslovne kontakte. Možete očekivati veći priliv novca. Umetnici i privatnici mogu očekivati velike dobre promene na poslu. Na polju ljubavi vam se pojavljuju nove osobe. Susret sa harizmatičnom osobom će vam ulepšati vikend. Ako ste već u dugim vezama vreme je da planirate brak i potomstvo. Čuvajte se povreda. Najbolji dani u nedelji 28. i 29. jun.

JARAC: Od srede vam dolaze dani koji su dobri za potpisivanje ugovora i za nove poslovne poduhvate. Možete se osloniti na kolege, prihvatite njihovu pomoć jer će vam to dosta olakšati neke stvari. Zauzeti će u ovoj nedelji imati ljubomorne scene i svađe sa partnerom. Slobodni Jarčevi će biti okruženi pažnjom od nekoliko udvarača. Vreme je da se odlučite za jednog, jer i oni gube strpljenje. Koliko god da se trudite da prištedite, nema vam spasa pare će se potrošiti. Najbolji dani u nedelji su 29. i 30. jun.

VODOLIJA: Početkom nedelje će vam se popraviti finansijska situacija. Ugovore bi trebali da potpisujete tek u julu. Očekujte krajem nedelje lepe vesti iz inostranstva. Moguće je da ćete otići na put. Imaćete strastveni susret sa osobom rođenom u znaku Škorpije. Ako ste zauzeti imaćete nesuglasice sa partnerom zbog njegove ljubomore. Izbegavajte stresne situacije jer mogu loše da utiču na vaš krvni pritisak. Najbolji dani u nedelji 25. i 26. jun.

RIBE: Već od ponedeljka će vam biti fenomenalno na poslu. Pomoć ili saradnja sa osobom iz inostranstva će vam mnogo olakšati situaciju. Moguć je i odlazak na poslovni put, na kojem ćete imati lepo i prijatno društvo. Moguće je i zaljubljivanje u kolegu koji će putovati sa vama. U poslednje vreme ste puni energije i jako ste harizmatični. Oni koji su u braku zbog toga će imati nesuglasice sa partnerom, jer će on sumnjati u vas. Imate priliv novca sa nekoliko strana, ali ni to neće da vam bude dovoljno. Povucite ručnu kada je trošenje novca u pitanju. Mogući su problemi sa bubrezima ili urinarne infekcije. Najbolji dani u nedelji su 27. i 28. jun.

Ivana Paunović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.