Njima su pripreme za letovanje duže nego samo leto! Saznajte koliko ODMORA treba svakom znaku!

Izvor: 011vodič.com, 10.Jul.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njima su pripreme za letovanje duže nego samo leto! Saznajte koliko ODMORA treba svakom znaku!

AUTOR: Mondo/M.M. DATUM I VREME: 10.07.2019. 11:23 – 10.07.2019. 11:41 Nekom je dovoljan vikend, nekom 10 dana, a nekom ni mesec dana odmora ne znači mnogo. Pogledajte u tekstu da li Vam treba više odmora ili je preporuka horoskopa sasvim dovoljna mera… Foto: Shutterstock, ilustracija Nema te osobe na svetu koja ne voli da ide na odmor. Bitno je samo šta je za koga odmor i koliko je kome dana potrebno da se “isključi”. Nekom je dovoljan vikend, nekom 10 dana, a nekom ni mesec dana ne >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << znači mnogo. Pogledajte u tekstu da li Vam treba više odmora ili je preporuka horoskopa prava mera za Vas. HOROSKOP ZA 10. JUL Skloni ste zdravstvenim problemima! Posetite lekara na vreme!   Ovan Dok god ste sa drugim ljudima možete biti na odmoru. Volite spontane odmore, uvek ste spremni za avanturu. Zato što živite za trenutak, onda uzimate sve od života što možete kad ste na odmoru. Ipak, budite sigurni da imate šta da radite, a trebalo bi i da isplanirate sportske aktivnosti. NI U LUDILU SE NE TREBA UDAVATI ZA NJIH Horoskopski znaci koji ne mogu bez mame, a ona će vam RASTURITI BRAK! Foto: Shutterstock Bik Vama je dovoljan i kratki odmor, pa makar i na par dana. Budite hedonista bar za sve to vreme, da biste brzo “napunili baterije”. Ipak, Vaša odgovorna strana uvek pobedi i imaćete potrebu da se vratite poslu ubrzo. VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Ovnovi da se paze burne rasprave sa partnerom, a evo ko može da očekuje iznenadni priliv NOVCA! Blizanci Vaša neodlučnost uzrokuje da želite i da budete dugo na odmoru i da ostanete samo par dana. Ipak, jedna nedelja je sasvim dovoljna. Ovo Vam omogućava da imate možda još dan – dva odmora bez osećaja da je odmor gotov čim se vratite kući. Neće Vam […] More
The post Njima su pripreme za letovanje duže nego samo leto! Saznajte koliko ODMORA treba svakom znaku! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.