Izvor: Luftika.rs, 10.Nov.2018, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop od 12. do 18. novembra 2018. godine

Sunčani novembar i nedeljni horoskop. Ko će biti izneveren i duboko povređen, kome će se osladiti flert i tajna veza? Neke srećnike čeka karmička ljubavna veza, dok će drugima prošlost zakucati na vrata? Šta nas očekuje na poljima ljubavi, posla i zdravlja od ponedeljka, 12. novembra do nedelje 18. novebra 2018. godine?
Posao Tokom ovog perioda bićete u situaciji da se dogovorite u vezi sa novim poslom sa nekim ko je sklon rizicima i spreman da sa vama krene u novi biznis. Finansijska >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << situacija se popravlja.
Ljubav Ne razmišljajte previše jer zaključak bi mogao da bude na vašu u štetu, osim ukoliko nisu u vezi sa Škorpijom ili drugim Jarcem.
Zdravlje Promenite režim ishrane.
Najčudnije osobine vašeg horoskopskog znaka kojih se svi plaše Posao Osećate se dobro u društvu nekog ko podstiče vaše ambicije i ko se trudi da vam da na znanje da će vas podržati ma sa kakvim problemom da ste suočeni.
Ljubav Ne oklevajte kada je u pitanju izlazak sa nekim ko vam je već dugo vremena neka vrsta opsesije. Međutim, ukoliko ste u stalnoj vezi ili braku, a i dalje ste opsednuti maštanjima o nekoj drugoj osobi, prvo raščistite sa sobom šta želite od svog života.
Zdravlje Budite pažljiviji u saobraćaju.
Najčudnije osobine vašeg horoskopskog znaka kojih se svi plaše Posao Mnogi se zadržavaju samo na maštanju o nečemu što bi mogli ili su mogli da urade, ali bilo bi dobro da budete što realniji u onome što planirate, pogotovo kad je reč o privatnom biznisu.
Ljubav Bićete opterećeni svojim planovima i željama, a ne sagledavanju želja svoga partnera.
Zdravlje Smanjite uzimanje alkohola.
Najčudnije osobine vašeg horoskopskog znaka kojih se svi plaše Posao Nova sedmica donosi mogućnost da preko rada sa strancima izvučete maksimum iz jedne pomalo neizvesne situacije.
Ljubav Spremni ste da se vidite sa osobom koju dugo niste imali priliku da sretnete, a jako vam se dopada. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete nekog ko se bavi privatnim biznisom, možda radi u nekom inostranom predstavništu ili često putuje u inostranstvo i poželeće da sa vama uđe u vezu.
Zdravlje Budite pažljiviji na ulici.
Najčudnije osobine vašeg horoskopskog znaka kojih se svi plaše Posao Nove poslovne ponude prihatićete sa oduševljenjem i vaš znak je jedan od onih koji ima najviše šanse da napreduje u karijeri i da doživi pozitivnu transformaciju.
Ljubav Uspevate da učinite mnogo toga što je u vašem interesu i najverovatnije ćete sebi tako organizovati život da vi budete prvenstveno zadovoljni.
Zdravlje Dobro se osećate.
Najčudnije osobine vašeg horoskopskog znaka kojih se svi plaše Posao Ukoliko ste ekonomista, otvorite četvore oči kada je dokumentacija u pitanju, jer nešto važno vam ove nedelje može promaći.
Ljubav Nezavisno od statusa, u ovom periodu osećaćete se prilično usamljeno. Osim toga, imaćete jaku potrebu da svoj privatni život osmislite tako da možete da nađete dovoljno vremena da viđate one koje volite.
Zdravlje Moguća povreda u domu.
Najčudnije osobine vašeg horoskopskog znaka kojih se svi plaše Posao Verujete da bi trebalo da postupite onako kako vam drugi savetuju čak i ukoliko ne osećate da je to za vas najmudrije.
Ljubav Ukoliko nemate tajnu ljubav, verovatno ste opterećeni razmišljanjima o nečemu što se tiče vaše bivše veze i svega onoga što ste propustili da uradite. Nemojte pokušavati da ispravite situaciju ukoliko nemate nikakvu naznaku s druge strane da je zanimate.
Zdravlje Pazite se povrede.
Najčudnije osobine vašeg horoskopskog znaka kojih se svi plaše Posao Imate mnogo jaču konkurenciju nego što mislite. Tokom ovog perioda vaša moć ubeđivanja neće doći do izražaja. Mogući su poveći dobici preko privatnog posla, najverovatnije u radu sa strancima.
Ljubav Ukoliko ste dugo u vezi ili braku, verovatno mnogo toga radite pogrešno, a da toga niste svesni. Vaše dobre namere teško da bilo ko primećuje.
Zdravlje Dobro se osećate.
Najčudnije osobine vašeg horoskopskog znaka kojih se svi plaše Posao Postoji mogućnost uvećanja prihoda preko rada sa strancima, ali nemojte zaključivati ugovore bez preke potrebe. Iako imate mnogo planova u vezi sa novim poslovima i želju da proširite delokrug rada, bilo bi dobro da razmislite pre nego što se uključite u bilo šta.
Ljubav Osećate se dobro u društvu moćnih i uticajnih osoba koje pokazuju otvorenu želju da budu sa vama. Moguća nova romansa.
Zdravlje Smanjite obroke.
Najčudnije osobine vašeg horoskopskog znaka kojih se svi plaše Posao Uvereni ste da znate šta radite i ne dozvoljavate bilo kome da utiče na vaše mišljenje. Nemojte dozvoliti jednom Biku ili Raku da vas pokoleba u vezi sa vašim planovima koji se odnose na inostranstvo.
Ljubav Opsednuti ste razmišljanjima o nekome koga ste najverovatnije upoznali negde na putu. Dobro se slažete sa osobama koje imaju veliko razumevanje za vašu karijeru i koje su spremne da vam pomognu da ostvarite svoje planove.
Zdravlje Povremeno neraspoloženje.
Najčudnije osobine vašeg horoskopskog znaka kojih se svi plaše Posao Verovatno imate više rivala i neprijatelja nego što pretpostavljate. Ne ulazite u posao sa onima koje dobro ne poznajete. Tokom ovog perioda očekuju vas veliki dobici u igrama na sreću.
Ljubav Verujete da možete da ubedite osobu koja vam je draga da prihvati neki vaš predlog za zajedničko putovanje, moguće u inostranstvo.
Zdravlje Dobro se osećate.
Najčudnije osobine vašeg horoskopskog znaka kojih se svi plaše Posao Nova sedmica doneće razgovore u domu o nečemu što vam može biti veoma bitno, bilo da se radi o nekretninama ili o nekom novom poslu u koji bi bila uključena cela porodica.
Ljubav Tokom ovog perioda bićete skloniji flertu, posebno na nekom putovanju u inostranstvu. Moguć je susret sa nekadašnjom simpatijom.
Zdravlje Dobro.
Najčudnije osobine vašeg horoskopskog znaka kojih se svi plaše

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.