Nedeljni horoskop: Lavovi se osećaju kao višak, Device imaju problem s partnerom

Izvor: B92, 04.Mar.2019, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni horoskop: Lavovi se osećaju kao višak, Device imaju problem s partnerom

Evo šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju.

Ovnovi jedna šarena nedelja u postojećim emotivnim odnosima. Odnos sa voljenom osobom je večito na nekoj granici i nikada ne znate kada će i u kom pravcu prevagnuti ono dobro ili ono loše. U jednom trenutku ćete shvatiti da su i vaša ponašanja i osećanja vrlo promenljiva.

Slobodni Bikovi – verovatno samo vi znate šta vam je i šta hoćete u ovoj nedelji. Prvo prihvatite nečije udvaranje i ludo se zabavljate, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a onda na najmanju greškicu ili sitnicu – tu osobu „oduvate“ i oterate od sebe.

Slobodni Blizanci – družite se i uživajte, upoznajte nove osobe i opustite se. Pustite da sve ide svojim tokom. Ne požurujte ništa i ne filmujte nikakve sudbinske ljubavne priče.

Rakovi još jedna sedmica koja daje izuzetne mogućnosti da sve situacije sa voljenom osobom rešavate na potpuno drugačiji način nego do sada. Neko razumevanje se probudilo i pokrenulo kod vas i te male promene vas lično, dovode do toga da i partner reaguje na drugačiji način, mekše i lakše nego u prethodnom periodu. Samo polako, korak po korak – još će sve ovo dobro ispasti...

Ulazak Urana u znak Bika Lavovima donosi da se partner maltene pa u potpunosti okreće situacijama koje su njemu prioritet, bilo da se one vezuju za privatni posao i finansije, za porodični segment ili za nekretnine. U ovoj nedelji se možete osećati kao višak i pored toga što pokušavate da pokažete razumevanje i emociju.

Slobodne Device su u povremenoj komunikaciji sa nekim ko im je vrlo zanimljiv i ko ih opušta.

Detaljnije o tome šta su zvezde zapisale za vaš znak pročitajte OVDE.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.