Navlačenje maske i skrivanje nezadovoljstva danas će Rakovima ići od ruke, Ribe su danas nezaustavljive!

Izvor: Prva.rs, 14.Dec.2018, 09:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navlačenje maske i skrivanje nezadovoljstva danas će Rakovima ići od ruke, Ribe su danas nezaustavljive!

OVAN
Koncentracija vam je danas jača, pa će biti lakše izaći na kraj sa situacijama koje su vas mučile. Dobro je I zatražiti pomoć ili savet od kolega, jer su naglašeni dobri međuljudski odnosi. Ukoliko želite da pokrenete neku komunikaciju ili obavite ozbiljan razgovor sa voljenom osobom, ovo je pravo vreme.
BIK
Poslovne okolnosti vam danas idu na ruku I više je nego verovatno da bi svi dogovori mogli biti uspešni. Aktivirajte se jer možete postići više nego što >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << mislite. Sa voljenom osobom želite iskren razgovor, a u isto vreme pokušavate da prikrijete neke stvari. Teško je da ćete na taj način postići bilo šta.
BLIZANCI
Neke stvari I pitanja ste prelomili u sebi I danas ste spremni da otvorenije nastupite prema ljudima koji vas okružuju. Problem vam je da pokažete svoje slabosti, ali shvatite da to samo vi doživljavate tako. Pokažite da imate nameru da rešite problem sa emotivnim partnerom.
RAK
Svesni ste da neke stvari morate promeniti kod sebe, ali još uvek niste sigurni da li imate dovoljno snage za to. Trenutno prolazite kroz jedan teži period sumnji I nedoumica, mada je malo verovatno da će ljudi oko vas to I primetiti. Umete vi da navučete masku I osmeh na lice, a da iznutra skrivate nezadovoljstvo.
LAV
Nešto bolje raspoloženje tokom današnjeg dana jer ste neke situacije uspeli da razrešite I da na njih stavite tačku. U isto vreme do vas je došao jedan zanimljiv predlog kojeg ste itekako voljni da razmotrite. Danas je pravo vreme da razgovarate sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam se dopada.
DEVICA
Dosta bolje raspoloženje nego u prethodnim danima dobra je podloga da se I završi više od onoga što ste planirali. I sami ćete videti koliko će vam neke stvari ići lako I bez opterećenja. Iskoristite ovaj dan u potpunosti ne samo za poslovnu, već I za ličnu tematiku sa emotivnim partnerom.
VAGA
Pravi je trenutak da na jasan način, pokažete nekome dokle sme da ide sa svojim ponašanjima. Danas imate potrebnu odlučnost za sve, a druga strana vas neće doživeti kao napadača ili kao nekoga ko pokušava da izazove raspravu. U emotivnim odnosima se osećate sigurno I zaštićeno.
ŠKORPIJA
Danas možete napraviti promene koje bi mogle doprineti boljem odvijanju poslova, a samim tim I vašem dobrom raspoloženju. Neke crne oblake ste sklonili od sebe I ponovo se osećate spremno da se aktivirate. Pravi je trenutak da jednoj osobi kažete otvoreno šta mislite I kako se osećate.
STRELAC
Vreme je da neke stvari ostavite I za sebe I da krenete dalje. Smatrate da ste doživeli neuspeh, ali to je pomalo subjektivno gledanje. Ništa nije baš toliko loše kao što to vama izgleda. Nepotrebno je da provocirate emotivnog partnera I da svojim ponašanjima izazivate rasprave, budite malo nežniji.
JARAC
Danas imate volje da se posvetite poslu, spremniji ste da se aktivirate a organizovanost I koncentracija su na vrhuncu. Iskoristite ovo vreme da završite zaostatke koji su neophodni za nastavak projekta na kome radite. Bitno vam je da razgovarate sa voljenom osobom. Dobro je vreme za tako nešto.
VODOLIJA
Dođu tako neki trenuci, neki dani kada baš sve ide kako treba od trenutka kada ustanete iz kreveta. Dobro, možda I ne ide ali se vi osećate tako pozitivno da ste spremni sa osmehom da pređete I preko nekih nesporazuma I lošijih situacija. Baš je pravo vreme za kontakt sa nekim ko vam se dopada.
RIBE
Rešili ste da se u potpunosti posvetite jednom važnom dogovoru ili poslovnom sastanku. Krenućete sa pripremama od trenutka kada dođete na posao, spremajući papirologiju I prolazeći kroz bitne stavke koje ne želite da propustite. Žar trenutka vas je u potpunosti obuzeo I danas vas niko ne može zaustaviti.
Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.