NIŠTA IH NE MOŽE IZBACITI IZ TAKTA: Ovo se definitivno TRI NAJSMIRENIJA horoskopska znaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 13:04

NIŠTA IH NE MOŽE IZBACITI IZ TAKTA: Ovo se definitivno TRI NAJSMIRENIJA horoskopska znaka

Staloženi i hladne glave.

 Ako ste se ikad zapitali zašto vama pri najmanjoj raspravi sevaju varnice iz očiju i ide para na uši, dok su vaši prijatelji u znaku Vodolije, Vage i Bika, hladni kao špriceri, niste sami.

 Činjenica je da znaci u horoskopu drugačije reaguju na stresne situacije i da je svaki od njih priča za sebe, kada je nivo "proključavanja" u pitanju. Međutim, od ova tri istaknuta znaka biste zaista mogli mnogo toga da naučite i pokušate i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sami smirenije da reagujete u zahtevnim situacijama.

Dozvolite sebi da razmislite pre nego što reagujete

Bez obzira da li su u pitanju deca koja stalno nešto zapitkuju, traže ili vam se suprotstavljaju, ili je reč o kolegama sa posla koji vas zatrpavaju i njihovim obavezama, obično kada reagujete ishitreno, takva reakcija vam se vrati poput bumeranga. Vodite se Bikovom promišljenošću i ne pristajte baš na sve što bilo deca ili kolege sa posla traže od vas. Udahnite i razmislite tri puta pre nego što na nešto pristanete.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.